ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Το μήνυμα του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Αττικής και επικεφαλής της ΑΣΑ

Το μήνυμα του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Αττικής και επικεφαλής της ΑΣΑ

Το μήνυμα του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Αττικής και επικεφαλής της ΑΣΑ κ. Ανδρέα Κούρτη ενόψει των εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής και κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον κεντρικό τομέα με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά».

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Φίλοι και φίλες,

Με οδηγό τις αρχές και τις αξίες που μεγάλωσα, πορεύτηκα και πορεύομαι στη ζωή μου, είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, διαπνεόμενος από ηθικές αρχές που μου υπαγορεύουν έναν πιο ενεργό ρόλο στην κοινωνία και αποκλειστικά με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Η φιλοσοφία και ο κεντρικός κορμός πάνω στον οποίο χτίζεται η παράταξή μας, είναι η λέξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Η εμπιστοσύνη του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, προς το πρόσωπό μου με τιμά αλλά και με γεμίζει ευθύνες. Συστρατεύομαι με την παράταξη «Αττική Μπροστά» στην βάση μιας συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας για να πετύχουμε περισσότερα, με έργα και πράξεις για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας. Ενωμένοι και Αλληλέγγυοι συμπορευόμαστε σε μια κοινή πορεία με όραμα και σχέδιο ανάπτυξης για την Περιφέρεια Αττικής αλλά και όλα για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον απανταχού Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό.

Στην προηγούμενη θητεία μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος συνεργαστήκαμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο σε πολλούς τομείς προς όφελος της Αττικής μας αλλά και των συμπατριωτών μας, τόσο εκείνων που διαβιούν εντός Ελλάδας όσο και εκείνων εκτός Ελλάδας.Η εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλετε μου έδωσε την δύναμη να μεταφέρω την φωνή σας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, προσπαθώντας να δώσω λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου. Συνεχίζοντας το έργο μας, μπορούμε να εργαστούμε απρόσκοπτα αναδεικνύοντας με περισσότερα έργα, όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν εμάς και την ιδιαίτερη πατρίδα μας, προκειμένου να είμαστε παρόντες και όχι θεατές, στις αποφάσεις της επομένης ημέρας.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μου για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που εκπέμπουν, δεσμεύομαι σε όλους για έναν δυνατό προεκλογικό αγώνα. Το πετύχαμε τη πρώτη φορά και θα το ξαναπετύχουμε τώρα. Θα δουλέψουμε και στο τέλος είναι σίγουρο πως θα πετύχουμε.

Έχω επίγνωση πως αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας μια δύσκολη αποστολή. Σας ζητώ να είστε μαζί μας σε αυτό τον ωραίο, αξιοπρεπή και ειλικρινή αγώνα. Γιατί ο αγώνας ποτέ δεν σταματά. Για τους πολίτες, τον τόπο μας και την ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και σε αυτή την πολιτική μάχη.

Με θάρρος. Με ειλικρίνεια. Με αμοιβαία εμπιστοσύνη. Με ευθύνη και αξιοπρέπεια.

ΤΩΡΑ είναι η ώρα της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για την κοινότητά μας!

Συνεχίζουμε να είμαστε ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, σας θέλουμε ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!


ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ»


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

26 Σεπτεμβρίου 2023
«Η ελληνική εξωτερική πολιτική παραμένει μια εξωτερική πολιτική αρχών, η οποία θα στηρίζει τα εθνικά...
20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο (Michael R. Pompeo) θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στ...
10 Σεπτεμβρίου 2023
Επέστρεψαν σήμερα από το Μαρακές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σώοι οι 108 επιβάτες της ειδι...
03 Αυγούστου 2023
Μετά από συνεργασία των Υπουργείων Εξωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης προστέθηκε ειδική ενότητα σ...
01 Σεπτεμβρίου 2023
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Χιμάρα, για την άμεση απελευθέρωση του προφυλακισμένου δημάρχου Φρέν...
24 Αυγούστου 2023
Ανέκαθεν η Αριστερά τους Βορειοηπειρώτες και το Βορειοηπειρωτικό πρόβλημα τα αντιμετώπιζε με μια στά...
22 Αυγούστου 2023
Ανησυχία εκφράζεται στην Αθήνα ότι ο Φρέντι Μπελέρης, ο εκλεγμένος (αλλά χωρίς να του έχει επιτραπεί...
22 Αυγούστου 2023
Τέλος και για φέτος στα καλοκαιρινά πανηγύρια στον τόπο μας! Το ιδιαίτερό τους είναι ότι δεν γίνοντα...