ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Το μήνυμα του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Αττικής και επικεφαλής της ΑΣΑ

Το μήνυμα του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Αττικής και επικεφαλής της ΑΣΑ

Το μήνυμα του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Αττικής και επικεφαλής της ΑΣΑ κ. Ανδρέα Κούρτη ενόψει των εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής και κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον κεντρικό τομέα με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά».

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Φίλοι και φίλες,

Με οδηγό τις αρχές και τις αξίες που μεγάλωσα, πορεύτηκα και πορεύομαι στη ζωή μου, είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, διαπνεόμενος από ηθικές αρχές που μου υπαγορεύουν έναν πιο ενεργό ρόλο στην κοινωνία και αποκλειστικά με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Η φιλοσοφία και ο κεντρικός κορμός πάνω στον οποίο χτίζεται η παράταξή μας, είναι η λέξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Η εμπιστοσύνη του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, προς το πρόσωπό μου με τιμά αλλά και με γεμίζει ευθύνες. Συστρατεύομαι με την παράταξη «Αττική Μπροστά» στην βάση μιας συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας για να πετύχουμε περισσότερα, με έργα και πράξεις για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας. Ενωμένοι και Αλληλέγγυοι συμπορευόμαστε σε μια κοινή πορεία με όραμα και σχέδιο ανάπτυξης για την Περιφέρεια Αττικής αλλά και όλα για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον απανταχού Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό.

Στην προηγούμενη θητεία μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος συνεργαστήκαμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο σε πολλούς τομείς προς όφελος της Αττικής μας αλλά και των συμπατριωτών μας, τόσο εκείνων που διαβιούν εντός Ελλάδας όσο και εκείνων εκτός Ελλάδας.Η εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλετε μου έδωσε την δύναμη να μεταφέρω την φωνή σας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, προσπαθώντας να δώσω λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου. Συνεχίζοντας το έργο μας, μπορούμε να εργαστούμε απρόσκοπτα αναδεικνύοντας με περισσότερα έργα, όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν εμάς και την ιδιαίτερη πατρίδα μας, προκειμένου να είμαστε παρόντες και όχι θεατές, στις αποφάσεις της επομένης ημέρας.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μου για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που εκπέμπουν, δεσμεύομαι σε όλους για έναν δυνατό προεκλογικό αγώνα. Το πετύχαμε τη πρώτη φορά και θα το ξαναπετύχουμε τώρα. Θα δουλέψουμε και στο τέλος είναι σίγουρο πως θα πετύχουμε.

Έχω επίγνωση πως αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας μια δύσκολη αποστολή. Σας ζητώ να είστε μαζί μας σε αυτό τον ωραίο, αξιοπρεπή και ειλικρινή αγώνα. Γιατί ο αγώνας ποτέ δεν σταματά. Για τους πολίτες, τον τόπο μας και την ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και σε αυτή την πολιτική μάχη.

Με θάρρος. Με ειλικρίνεια. Με αμοιβαία εμπιστοσύνη. Με ευθύνη και αξιοπρέπεια.

ΤΩΡΑ είναι η ώρα της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για την κοινότητά μας!

Συνεχίζουμε να είμαστε ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, σας θέλουμε ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!


ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ»


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

20 Απριλίου 2024
Επιμορφωτικό σεμινάριο με τη μορφή βιωματικού εργαστηρίου και με θέμα την παράδοση και τον παραδοσια...
19 Απριλίου 2024
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των διπλωματικών και προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό για ...
13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
08 Απριλίου 2024
Σείστηκε η Βοστώνη από την παρέλαση των τριών γενεών της Νέας Αγγλίας στην σημαιοστολισμένη Οδό Boyl...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...