ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Με επιτυχία και πλήθος κόσμου η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του Ανδρέα Κούρτη στην Αθήνα

Με επιτυχία και πλήθος κόσμου η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του Ανδρέα Κούρτη στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, η Προεκλογική Συγκέντρωση, του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη «Αττική Μπροστά» και Επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική», Ανδρέα Κούρτη, στην Αθήνα.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και μαχητικότητας, φίλοι και υποστηρικτές του Ανδρέα Κούρτη, γέμισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου «DIVANI CARAVEL» προκειμένου να βρεθούν δίπλα, στον συγκινημένο από την ανταπόκριση του κόσμου,υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 8 Οκτωβρίου. Χαρακτηριστικό είναι πως η αίθουσα ήταν γεμάτη από ανθρώπους όλων των ηλικιών, αναγνωρίζοντας τον δυναμισμό, τις ικανότητες και την αξιοσύνη του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου.

Ο κ. Κούρτης ανεβαίνοντας στο βήμα, αφού χαιρέτησε για αρκετή ώρα τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του, απευθυνόμενος στο ακροατήριο τόνισε: «Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα μου. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη που μου προσφέρετε. Η δική σας, εμπιστοσύνη είναι η κινητήρια δύναμή μου.Έχουμε μπροστά μας ακόμη έναν μεγάλο αγώνα που θα τον δώσουμε, όλες και όλοι μαζί! Με υπευθυνότητα. Με ειλικρίνεια. Με ευθύνη».

Ο κ. Κούρτης μέσα από την ομιλία του έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της παράταξης στην Περιφέρεια Αττικής την τελευταία τετραετία. Αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που πήρε αλλά και στον μεγάλο αγώνα που έδωσε για την ανάδειξη και επίλυση των κρίσιμων προβλημάτων και ζητημάτων του απανταχού Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Τόνισε πως οι δράσεις του ήταν πάντα στραμμένες στις ανάγκες των μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου που διαβιούν τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων ενώ δεσμεύθηκε πως με την εμπειρία που αποκτήθηκε στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου θα συνεχίσει το έργο το οποίο ξεκίνησε με περισσότερο θάρρος, τόλμη και επιμονή προς όφελος της Βορειοηπειρωτικής κοινότητας. Για τον προσωπικό του απολογισμό, ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του έδωσαν οι συμπατριώτες του να τους υπηρετήσει ως Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ελλήνων Βορειοηπειρωτών στην Περιφέρεια Αττικής, 4 χρόνια, κάνοντας πάντοτε αυτό που θεωρούσε σωστό, χωρίς εκπτώσεις τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κάναμε έναν έντιμο αγώνα, με πενιχρά μέσα, αλλά με περίσσιο πάθος. Δεν σας κρύβω πως μέσα σ' αυτά τα τέσσερα χρόνια, περάσαμε διά πυρός και σιδήρου και είναι πολλά εκείνα που δεν μπορέσαμε να κάνουμε. Πιστέψτε με όμως, εργαστήκαμε αδιάκοπα για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η πόρτα του γραφείου μας ήταν πάντα ανοικτή για να ακούσει τα προβλήματα και να δώσει λύσεις».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με όραμα, σεβασμό και καθαρές προτάσεις, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Συνεχίζουμε μαζί με ένταση και πάθος μέχρι την τελική μας νίκη». Ανέπτυξε επίσης τους στόχους και το πρόγραμμά του, για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Αττικής, όπου και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Έδωσε την υπόσχεση, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις ανάγκες των ανθρώπων, να αντιλαμβάνεται τις αγωνίες τους και να παλεύει για τα συμφέροντά τους με απώτερο στόχο όπως σημείωσε «να γίνει η Αττική μας, μια Περιφέρεια-Πρότυπο. Μία Περιφέρεια «ζωντανή» που θα προσφέρει στους πολίτες την ευκαιρία να ζήσουν αξιοπρεπώς. Γιατί ο τόπος μας είναι η μεγαλύτερη μας ευθύνη».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια αυτή και να σταθούν αρωγοί και συνοδοιπόροι στον μεγάλο αγώνα, «για μια ΑΤΤΙΚΗ ανοιχτή προς όλους, για μια Αττική ΜΠΡΟΣΤΑ για όλους. Για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, όπου κανείς δεν θα μένει πίσω» όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, Πρόεδρος του Συλλόγου Αθηναίων και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά», κ. Ελευθέριος Σκιαδάς, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών και Αναπληρωτής Βουλευτής Α' Αθήνας με τη ΝΔ, κ. Μπάμπης Καραθάνος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών, κ. Θοδωρής Γκούμας, ο Ηπειρώτης τραγουδιστής δημοτικών παραδοσιακών τραγουδιών, κ. Σάββας Σιάτρας ενώ παράλληλα σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που προβλήθηκε στην εκδήλωση, ο χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, κ. Πύρρος Δήμας, εξέφρασε την στήριξη του προς τονκ. Κούρτη και τις ευχές του για καλή επιτυχία. Προσκεκλημένες συνομιλήτριες ήταν η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, κα. Αμαλία Γκόρου – Ρόντου και η Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά», κα.Παναγιώτα Αγκόλη – Σέββα. Τέλος, Προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, της πανεπιστημιακής κοινότητας, της τέχνης, του αθλητισμού, της επιχειρηματικότητας παραβρέθηκαν στην ομιλία και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, Ανδρέα Κούρτη.Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

19 Μάι 2024
Σε μία συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πατριαρχική Μεγάλη του ...
18 Μάι 2024
Η θέση της Ελλάδας στον διεθνή εκπαιδευτικό και ερευνητικό χάρτη έχει ενισχυθεί σημαντικά κατά την τ...
30 Απριλίου 2024
Κοντά στους ευσεβείς πιστούς της Ενορίας - Κοινότητος Αγίας Ευφημίας, στο προάστιο Bankstown του Σύδ...
20 Απριλίου 2024
Επιμορφωτικό σεμινάριο με τη μορφή βιωματικού εργαστηρίου και με θέμα την παράδοση και τον παραδοσια...
17 Μάι 2024
Τον Απρίλιο του 1939, επί βασιλείας Αχμέτ Ζώγου, η αλβανική Βουλή αποφάσισε ότι όποια χώρα βρίσκεται...
08 Μάι 2024
Σε μια χρονική στιγμή που οι ελληνοαλβανικές σχέσεις δεν διανύουν την καλύτερη τους περίοδο ο Ε. Ράμ...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...