ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης των μελών της παράταξης «ΑΣΑ» και της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με τον Νίκο Χαρδαλιά εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης των μελών της παράταξης «ΑΣΑ» και της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με τον Νίκο Χαρδαλιά εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Σε εξαιρετικά εγκάρδιο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης που είχαν τα μέλη της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» και της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Νίκο Χαρδαλιά την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 στα γραφεία της παράταξης «Αττική Μπροστά» στη Αθήνα, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023. Στόχος της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για όλα τα μείζονα θέματα της Περιφέρειας Αττικής καθώς και για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

Ανοίγοντας τη συζήτηση, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη «Αττική Μπροστά», κ. Ανδρέας Κούρτης ευχαρίστησε τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής για την συνάντηση, τον συνεχάρη για τον πολύχρονη δράση και το πολυεπίπεδο έργο που έχει προσφέρει αθόρυβα από όποια θέση και αν κλήθηκε να υπηρετήσει την πατρίδα και τον δημόσιο βίο. Παράλληλα τόνισε, ότι σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία με τα μέλη της παράταξης και η ανταλλαγή απόψεων στα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και πως αυτά θα μπορούσαν να επιλυθούν μέσω της συνεργασίας αλλά και του ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας.

Κατά την συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε «σε πνεύμα συνεργασίας», υπήρξε ενημέρωση για τα θέματα ενδιαφέροντος και τις προτεραιότητες της παράταξης «Αττική Μπροστά». Από την πλευρά του, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Νίκος Χαρδαλιάς άκουσε με ενδιαφέρον τις ιδέες, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των μελών της παράταξης και ευχαρίστησε τον επικεφαλής της παράταξης για την συνάντηση. Ειδικότερα, Ο κ. Χαρδαλιάς μιλώντας με απλή και λιτή γλώσσα έβαλε στο κάδρο τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, αναφέρθηκε στους κεντρικούς στόχους της παράταξης και παρουσίασε το στίγμα, το όραμα και τους στόχους του συνδυασμού για την επόμενη θητεία που θα καταστήσουν την Περιφέρεια Αττικής, μια Περιφέρεια-πρότυπο. Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους νέους υποψηφίους για την εμπιστοσύνη και την μαχητικότητά τους και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στον νικηφόρο αγώνα που για μια ακόμη φορά δεσμεύτηκε να φέρει.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνουν στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και τους στόχους και το όραμά τους για την επόμενη ημέρα στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο Αθηναίων αλλά και για το μέλλον της Βορειοηπειρωτικής κοινότητας, η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη «Αττική Μπροστά», κα. Αμαλία Γκόρου-Ρόντου και η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά», κα. Παναγιώτα Αγκόλη-Σέββα.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, πραγματοποιήθηκε μια γόνιμη και παραγωγική ανταλλαγή απόψεων, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι τοποθετήθηκαν και ενημέρωσαν αναλυτικά τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Χαρδαλιά για τις ανάγκες, τις προκλήσεις και την προοπτική της Βορειοηπειρωτικής κοινότητας που διαμένει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Βόρειο Ήπειρο ενώ παράλληλα τον συνεχάρησαν για το δύσκολο και σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

20 Απριλίου 2024
Επιμορφωτικό σεμινάριο με τη μορφή βιωματικού εργαστηρίου και με θέμα την παράδοση και τον παραδοσια...
19 Απριλίου 2024
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των διπλωματικών και προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό για ...
13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
08 Απριλίου 2024
Σείστηκε η Βοστώνη από την παρέλαση των τριών γενεών της Νέας Αγγλίας στην σημαιοστολισμένη Οδό Boyl...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...