DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Ήταν όλοι εκεί για τον Νικήτα Κακλαμάνη - Περίπου 3.000 κόσμου στο Κάραβελ - Μεγάλη συμμετοχή και των Βορειοηπειρωτών

345064114_5946699748789477_2582319814756831517_n

Στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος με τη Ν.Δ στην Α' Αθηνών Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε το μήνυμα της νίκης και κάλεσε τους όλους την Κυριακή 21 Μαΐου στη μεγάλη μάχη. Σε μια μάχη δημοκρατίας. Μια μάχη από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς. Και προσωπικά, στέκομαι και πάλι μπροστά σας και ζητώ με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας. Ζητώ μία ψήφο καρδιάς. Έναν σταυρό ευθύνης" είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Νικήτα Κακλαμάνη

Στα 33 χρόνια της πορείας μου στην πολιτική έχω ζήσει πολλά. Χαρές, λύπες ακόμη και μοναξιά. Πάντα όμως θα υποκλίνομαι στην αγάπη του κόσμου. Αυτό που έγινε χθες στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία στο ξενοδοχείο «Caravel», δεν έχει προηγούμενο.

Ήσασταν όλοι εκεί… 3.000 φίλοι μου από όλη την Αθήνα. Συναγωνιστές στην πολιτική και την αυτοδιοίκηση. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, φίλες και φίλοι από κάθε γειτονιά της Αθήνας, που γνωριζόμαστε πλέον τόσο καλά, που σας αποκαλώ «οικογένεια». Φοβάμαι ότι αν ξεκινήσω να αναφέρω ονόματα, κάποιον θα αδικήσω. Είναι πολλά άλλωστε τα 3.000 ονόματα… Με συγκινήσατε για ακόμη μία φορά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Όπως είπα και στη χθεσινή μου ομιλία:

«Στέκομαι και πάλι μπροστά σας και ζητώ, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας. Ζητώ μία ψήφο καρδιάς. Έναν σταυρό ευθύνης»

Σας ευχαριστώ όλους!

Ανάμεσα στους 3.000 «καλεσμένους» του Νικήτα Κακλαμάνη ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ., Νίκος Σαλαβράκος. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί καλλιτέχνες αλλά και στελέχη της αυτοδιοίκησης όπως ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας κ. Ελευθέριος Σκιαδάς.

Μεγάλη συμμετοχή και των Βορειοηπειρωτών

Στην κεντρική ομιλία του Νικήτα Κακλαμάνη μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των Βορειοηπειρωτών. Παρευρέθηκαν δεκάδες Βορειοηπειρώτες και πρόεδροι συλλόγων Βορειοηπειρωτών από Δρόπολη, Χιμάρα και Φοινίκι στηρίζοντας εμπράκτως τον Νικήτα Κακλαμάνη. 

Την εκδήλωση συντόνισε η Έλντα Πανοπούλου, ενώ τον Νικήτα Κακλαμάνη προλόγισαν με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια η ευρωβουλευτής, Ελίζα Βόζενμπεργκ και η γνωστή ηθοποιός, Μάρω Κοντού.Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο (Michael R. Pompeo) θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στ...
10 Σεπτεμβρίου 2023
Επέστρεψαν σήμερα από το Μαρακές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σώοι οι 108 επιβάτες της ειδι...
03 Αυγούστου 2023
Μετά από συνεργασία των Υπουργείων Εξωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης προστέθηκε ειδική ενότητα σ...
25 Ιουλίου 2023
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο κάνει γνωστό ότι οι τουρκικές αρχές αποφάσισαν να παράσχουν άδεια προκειμ...
01 Σεπτεμβρίου 2023
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Χιμάρα, για την άμεση απελευθέρωση του προφυλακισμένου δημάρχου Φρέν...
24 Αυγούστου 2023
Ανέκαθεν η Αριστερά τους Βορειοηπειρώτες και το Βορειοηπειρωτικό πρόβλημα τα αντιμετώπιζε με μια στά...
22 Αυγούστου 2023
Ανησυχία εκφράζεται στην Αθήνα ότι ο Φρέντι Μπελέρης, ο εκλεγμένος (αλλά χωρίς να του έχει επιτραπεί...
22 Αυγούστου 2023
Τέλος και για φέτος στα καλοκαιρινά πανηγύρια στον τόπο μας! Το ιδιαίτερό τους είναι ότι δεν γίνοντα...