DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Ήταν όλοι εκεί για τον Νικήτα Κακλαμάνη - Περίπου 3.000 κόσμου στο Κάραβελ - Μεγάλη συμμετοχή και των Βορειοηπειρωτών

345064114_5946699748789477_2582319814756831517_n

Στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος με τη Ν.Δ στην Α' Αθηνών Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε το μήνυμα της νίκης και κάλεσε τους όλους την Κυριακή 21 Μαΐου στη μεγάλη μάχη. Σε μια μάχη δημοκρατίας. Μια μάχη από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς. Και προσωπικά, στέκομαι και πάλι μπροστά σας και ζητώ με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας. Ζητώ μία ψήφο καρδιάς. Έναν σταυρό ευθύνης" είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Νικήτα Κακλαμάνη

Στα 33 χρόνια της πορείας μου στην πολιτική έχω ζήσει πολλά. Χαρές, λύπες ακόμη και μοναξιά. Πάντα όμως θα υποκλίνομαι στην αγάπη του κόσμου. Αυτό που έγινε χθες στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία στο ξενοδοχείο «Caravel», δεν έχει προηγούμενο.

Ήσασταν όλοι εκεί… 3.000 φίλοι μου από όλη την Αθήνα. Συναγωνιστές στην πολιτική και την αυτοδιοίκηση. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, φίλες και φίλοι από κάθε γειτονιά της Αθήνας, που γνωριζόμαστε πλέον τόσο καλά, που σας αποκαλώ «οικογένεια». Φοβάμαι ότι αν ξεκινήσω να αναφέρω ονόματα, κάποιον θα αδικήσω. Είναι πολλά άλλωστε τα 3.000 ονόματα… Με συγκινήσατε για ακόμη μία φορά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Όπως είπα και στη χθεσινή μου ομιλία:

«Στέκομαι και πάλι μπροστά σας και ζητώ, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας. Ζητώ μία ψήφο καρδιάς. Έναν σταυρό ευθύνης»

Σας ευχαριστώ όλους!

Ανάμεσα στους 3.000 «καλεσμένους» του Νικήτα Κακλαμάνη ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ., Νίκος Σαλαβράκος. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί καλλιτέχνες αλλά και στελέχη της αυτοδιοίκησης όπως ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας κ. Ελευθέριος Σκιαδάς.

Μεγάλη συμμετοχή και των Βορειοηπειρωτών

Στην κεντρική ομιλία του Νικήτα Κακλαμάνη μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των Βορειοηπειρωτών. Παρευρέθηκαν δεκάδες Βορειοηπειρώτες και πρόεδροι συλλόγων Βορειοηπειρωτών από Δρόπολη, Χιμάρα και Φοινίκι στηρίζοντας εμπράκτως τον Νικήτα Κακλαμάνη. 

Την εκδήλωση συντόνισε η Έλντα Πανοπούλου, ενώ τον Νικήτα Κακλαμάνη προλόγισαν με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια η ευρωβουλευτής, Ελίζα Βόζενμπεργκ και η γνωστή ηθοποιός, Μάρω Κοντού.



Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

20 Απριλίου 2024
Επιμορφωτικό σεμινάριο με τη μορφή βιωματικού εργαστηρίου και με θέμα την παράδοση και τον παραδοσια...
19 Απριλίου 2024
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των διπλωματικών και προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό για ...
13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
08 Απριλίου 2024
Σείστηκε η Βοστώνη από την παρέλαση των τριών γενεών της Νέας Αγγλίας στην σημαιοστολισμένη Οδό Boyl...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...