Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα Άνω Πατησίων προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια μοναδική μουσικοχορευτική βραδιά, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2025, στις 9:00 το βράδυ, στην Πλατεία Λαμπρινής, αμέσως μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό της Αγίας Παρασκευής.
Η εκδήλωση αποτελεί έναν γιορτινό ύμνο στην ελληνική παράδοση, συνδυάζοντας τη θρησκευτική κατάνυξη με την πολιτιστική έκφραση. Στη σκηνή θα ανέβουν:
- Το Τμήμα Παραδοσιακού Χορού του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Άνω Πατησίων
- Το Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σωματείο «Πλεύσεις Παράδοσης»
- Ο Χορευτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Δερόπολης
Τη μουσική της βραδιάς θα ντύσει η κομπανία του Τάσου Μαγκλάρα, παρασύροντάς μας σε ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι με τραγούδι και χορό από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Η διοργάνωση της εκδήλωσης γίνεται με την πολύτιμη στήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).
Ελάτε να τιμήσουμε όλοι μαζί την Αγία Παρασκευή και να γιορτάσουμε τη ζωντανή ελληνική παράδοση, σε μια βραδιά γεμάτη ρυθμό, πολιτισμό και συντροφικότητα. Η παρουσία σας θα γεμίσει χαρά και θα δώσει ξεχωριστό χρώμα στη γιορτή μας!