ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Λεωνίδα Παππά

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Λεωνίδα Παππά

Αγαπητοί συμπατριώτες

Συμμετείχαμε σε μία μάχη που γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως θα ήταν άνιση.

Δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε εναλλακτική/ες πρόταση/εις αλλά το καθεστώς των Τιράνων, το οποίο επανέφερε στη χώρα το φόβο και τον εκβιασμό της εξουσίας. Ένα καθεστώς που δεν διστάζει να φυλακίσει την άλλη άποψη όταν νοιώθει ότι απειλείται από αυτήν, όπως στην περίπτωση της Χειμάρρας.

Μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, καταφέραμε να πείσουμε το 30% των συνδημοτών μας.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την υπερηφάνεια για την οικογένεια μου, τους συγγενείς μου και τους εδώ λιγοστούς τολμηρούς συνεργάτες που μου συμπαραστάθηκαν μέχρι το τέλος. Λυπάμαι για πολλούς άλλους που ενώ τάχθηκαν αρχικά μαζί μου, στην πορεία αποστασιοποιήθηκαν ή άλλαξαν στρατόπεδο για ευνόητους λόγους τους οποίους ωστόσο κατανοώ.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στους δεκάδες νέους και νέες που πίστεψαν στην πρόταση μου. Η αφοσίωση τους ήταν ότι πιο όμορφο αποκόμισα από αυτή τη μάχη. Τους ευχαριστώ θερμά, να είναι περήφανοι και τους διαβεβαιώνω πως αυτός ο αγώνας δεν πήγε χαμένος.

Δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω τις ευχαριστίες στην πρωτεύουσα μας τη Φοινίκη που με τίμησε με το εντυπωσιακό 65%, το χωριό μου το Αλύκο που ψήφισε τα δύο παιδιά του με το επίσης εντυπωσιακό 93% και τις άλλες κοινότητες που μου έδωσαν πρωτιές όπως τα Καλύβια, τη Λύβενα, τη Δρόβιανη, το Κώσταρι, τον Άγιο Ανδρεα, το Θεολόγο, την Άνω Λεσινίτσα, την Κάτω Λεσινίτσα, τη Γριάζδανη, την Κουλουρίτσα το Λαζάτι και φυσικά όλους τους ψηφοφόρους του δήμου μας.

Τους διαβεβαιώνω πως θα τιμήσω την ψήφο τους συνεχίζοντας τον αγώνα για τον τόπο μας, όπως κάνω άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια.

Η τεράστια νίκη του Φρέντη Μπελέρη στη Χειμάρρα μας πλημμύρησε με χαρά και περηφάνια. Εύχομαι, αυτό να αποτελέσει το έναυσμα για μία νέα αρχή για την γενικότερη εκπροσώπηση του τόπου μας, την οποία θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.

Λεωνίδας Παππάς


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

19 Απριλίου 2024
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των διπλωματικών και προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό για ...
13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
08 Απριλίου 2024
Σείστηκε η Βοστώνη από την παρέλαση των τριών γενεών της Νέας Αγγλίας στην σημαιοστολισμένη Οδό Boyl...
05 Απριλίου 2024
Με λαμπρότητα επέστρεψε στον Λευκό Οίκο η ετήσια δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Π...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...