ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Λεωνίδα Παππά

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Λεωνίδα Παππά

Αγαπητοί συμπατριώτες

Συμμετείχαμε σε μία μάχη που γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως θα ήταν άνιση.

Δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε εναλλακτική/ες πρόταση/εις αλλά το καθεστώς των Τιράνων, το οποίο επανέφερε στη χώρα το φόβο και τον εκβιασμό της εξουσίας. Ένα καθεστώς που δεν διστάζει να φυλακίσει την άλλη άποψη όταν νοιώθει ότι απειλείται από αυτήν, όπως στην περίπτωση της Χειμάρρας.

Μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, καταφέραμε να πείσουμε το 30% των συνδημοτών μας.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την υπερηφάνεια για την οικογένεια μου, τους συγγενείς μου και τους εδώ λιγοστούς τολμηρούς συνεργάτες που μου συμπαραστάθηκαν μέχρι το τέλος. Λυπάμαι για πολλούς άλλους που ενώ τάχθηκαν αρχικά μαζί μου, στην πορεία αποστασιοποιήθηκαν ή άλλαξαν στρατόπεδο για ευνόητους λόγους τους οποίους ωστόσο κατανοώ.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στους δεκάδες νέους και νέες που πίστεψαν στην πρόταση μου. Η αφοσίωση τους ήταν ότι πιο όμορφο αποκόμισα από αυτή τη μάχη. Τους ευχαριστώ θερμά, να είναι περήφανοι και τους διαβεβαιώνω πως αυτός ο αγώνας δεν πήγε χαμένος.

Δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω τις ευχαριστίες στην πρωτεύουσα μας τη Φοινίκη που με τίμησε με το εντυπωσιακό 65%, το χωριό μου το Αλύκο που ψήφισε τα δύο παιδιά του με το επίσης εντυπωσιακό 93% και τις άλλες κοινότητες που μου έδωσαν πρωτιές όπως τα Καλύβια, τη Λύβενα, τη Δρόβιανη, το Κώσταρι, τον Άγιο Ανδρεα, το Θεολόγο, την Άνω Λεσινίτσα, την Κάτω Λεσινίτσα, τη Γριάζδανη, την Κουλουρίτσα το Λαζάτι και φυσικά όλους τους ψηφοφόρους του δήμου μας.

Τους διαβεβαιώνω πως θα τιμήσω την ψήφο τους συνεχίζοντας τον αγώνα για τον τόπο μας, όπως κάνω άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια.

Η τεράστια νίκη του Φρέντη Μπελέρη στη Χειμάρρα μας πλημμύρησε με χαρά και περηφάνια. Εύχομαι, αυτό να αποτελέσει το έναυσμα για μία νέα αρχή για την γενικότερη εκπροσώπηση του τόπου μας, την οποία θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.

Λεωνίδας Παππάς


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

04 Ιουνίου 2024
Σε σχέση με την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τοποθετήθηκε ο υπουργός Παιδείας τη...
19 Μάι 2024
Σε μία συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πατριαρχική Μεγάλη του ...
18 Μάι 2024
Η θέση της Ελλάδας στον διεθνή εκπαιδευτικό και ερευνητικό χάρτη έχει ενισχυθεί σημαντικά κατά την τ...
30 Απριλίου 2024
Κοντά στους ευσεβείς πιστούς της Ενορίας - Κοινότητος Αγίας Ευφημίας, στο προάστιο Bankstown του Σύδ...
07 Ιουνίου 2024
Έχω την τιμή να γνωρίζω πολύ καλά και τον Φρέντη αλλά και τον Πύρρο. Τους εκτιμώ βαθύτατα και τους δ...
17 Μάι 2024
Τον Απρίλιο του 1939, επί βασιλείας Αχμέτ Ζώγου, η αλβανική Βουλή αποφάσισε ότι όποια χώρα βρίσκεται...
08 Μάι 2024
Σε μια χρονική στιγμή που οι ελληνοαλβανικές σχέσεις δεν διανύουν την καλύτερη τους περίοδο ο Ε. Ράμ...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...