DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Ν’ αναδείξουμε ανθρώπους που να τους το λέει η ψυχή και όχι δουλοπάροικους της κυβέρνησης

342994813_574408758128132_7822985784547250772_n

Αυτό είναι το μοτίβο που πρέπει να επικρατήσει στις επικείμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που θα διεξαχθούν την 14η Μαΐου. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσει σε κάθε ψηφοφόρο ένθεν και ένθεν του Βορειοηπειρωτικού χώρου.

Είναι ο άνθρωπος που τού το λέει η ψυχή και η καρδιά, ο άνθρωπος ο επιμένων, ο διεκδικητής, εκείνος που θα μπορέσει να προσφέρει γι' αυτόν τον ταλαιπωρημένο κόσμο, που θ' αναβαθμίσει το δήμο και θα δημιουργήσει συνθήκες ανάκαμψης, επιστροφής και σταθερότητας και όχι ο μεμψίμοιρος, ο δουλοπάροικος της Κυβέρνησης, που ν' ακούει τυφλά τ' αφεντικά του, αρκεί να προεδρεύει τέσσερα χρόνια το δήμο.

Η καλή διαχείριση του δήμου σημαίνει πολλά. Σημαίνει καλύτερες και ευνοϊκότερες συνθήκες ζωής. Σημαίνει νοικοκύρευση και όχι ακαταστασία, ώστε ν' αλέθει ο κάθε αλλοεθνής εισβολέας και να καταβροχθίζει τα υπάρχοντά μας. Σημαίνει να βρεις πόρους για τον εξωραϊσμό όλων των αγαθών και πόρων ζωής.

Ο Δήμος Φοινικαίων, ως ένας δήμος πλούσιος, με εκατό χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης, εκατόν πενήντα χιλιάδες στρέμματα λιβαδικής έκτασης, με δάση και με άφθονα νερά, με μεσογειακό ευνοϊκό κλίμα, με διάσπαρτους αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία λατρείας, με εξαίρετο χώρο για αποδράσεις και τουρισμό, χρειάζεται τον άξιο και ικανό νοικοκύρη του. Και ο άξιος και ικανός νοικοκύρης είναι ο άνθρωπος με οράματα και πρωτοβουλίες, ο δήμαρχος που δεν θα γίνει δουλοπάροικος της Κυβέρνησης και των Αρχών, αλλά ο επιμένων, ο διεκδικητής. Κι αυτά τα προσόντα τα έχει ο υποψήφιος για το χρίσμα του Δημάρχου, Λεωνίδας Παππάς.

Και ο Λεωνίδας δρασκελίζει όλες τις κοινότητες. Συναντήσεις με κατοίκους των κοινοτήτων, με επιχειρηματικούς και πολιτιστικούς φορείς. Συναντήσεις με τους δικούς του ψηφοφόρους στον ελλαδικό χώρο, με συνεντεύξεις στα μαζικά μέσα ενημέρωσης. Σκοπός, να προβάλει το δικό του πρόγραμμα, τους δικούς του στόχους, για έναν δήμο αξιοπρεπή κι αναβαθμισμένο, για έναν δήμο με άλλο πρόσωπο.

Η πρόσφατη συνάντηση με αξιόλογες προσωπικότητες του χώρου μας, όλων των ειδικοτήτων: στον οικονομικό και γεωργικό τομέα, στον εκπαιδευτικό και πολιτιστικό, στον υγειονομικό και τουριστικό, σηματοδοτήθηκε ως μια συνάντηση εποικοδομητική, με απόψεις και προτάσεις, αναβαθμίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο και το ίδιο το πρόγραμμά του, τους στόχους του και τον τρόπο κινήσεώς του.

Την αναβάθμιση του δήμου με τα απαιτούμενα γραφεία και διευθύνσεις που θα εξυπηρετήσουν τους δημότες και θα συμβάλλουν στον εξωραϊσμό του, όπως η εξασφάλιση γραφείου υποθηκοφυλακείου, που θα δώσει λύση στο τεράστιο περιουσιακό πρόβλημα, κατάστημα τράπεζας, εξωραϊσμός των σχολικών και υγειονομικών κέντρων, να βρει ο κατάλληλος, ο ειδικός, τη θέση εργασίας στο δήμο και όχι η θέση εργασίας στον ακατάλληλο, μερικά από τις προτάσεις που ειπώθηκαν και που ο υποψήφιος δήμαρχος Λεωνίδας Παππάς συμφώνησε, προσθέτοντας ακόμη πως και η στενή συνεργασία και η άμεση πιο κοντινή επαφή, διαμέσου μιας νέας οδού, μεταξύ των δυο δήμων του βορειοηπειρωτικού χώρου, θα συμβάλλουν στην ενότητα, στην αναβάθμιση, στην προκοπή όλου του βορειοηπειρωτικού χώρου.

Βαγγέλης Παπαχρήστος / sfeva.gr


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

26 Μαρτίου 2024
Την αμέριστη υποστήριξη προς τον κυπριακό ελληνισμό εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής σε συνάντηση με α...
25 Μαρτίου 2024
Στη στενή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας για την αντιμετώπιση των σύγχρονων δ...
24 Μαρτίου 2024
Αγαπητοί μου συμπατριώτες, Ελληνίδες και Έλληνες του εξωτερικού,Η 25η Μαρτίου 1821, ημέρα κήρυξης τη...
10 Μαρτίου 2024
Η νέα Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον, Αικατερίνη Νασίκα, επέδωσε τα διαπιστευτήριά της στον Πρ...