DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Ουκρανοί και Τούρκοι επιχειρούν να σβήσουν την Ελληνική Μειονότητα της Ουκρανίας από τον χάρτη

Erdoan-Zelensky-768x530

Τις παραμονές της επίσκεψης που Έλληνα υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια στην Ουκρανία, το καθεστώς Ζελένσκι προέβη σε μία ασύλληπτη πρόκληση που συνιστά μέγιστη εθνική απειλή για τον ελληνισμό: Διέγραψε την ελληνική εθνική μειονότητα της Ουκρανίας με νόμο – σκάνδαλο.

Η κίνηση αυτή συνιστά εχθροπραξία κατά του ελληνικού έθνους, κατά της Ελλάδας. Δεν χρειάζεται καν να εξηγήσουμε την ανηθικότητα αυτής της ενέργειας, διότι οι Έλληνες γηγενείς της Ουκρανίας και της Κριμαίας, βρίσκονται εκεί από τα βάθη της ιστορίας. Η ενέργεια λοιπόν του ουκρανικού νεοφασιστικού καθεστώτος, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από οποιαδήποτε σκοπιμότητα πέραν μίας: Την συνειδητή προσπάθεια εξόντωσης της ελληνικής εθνικής μειονότητας της Ουκρανίας.

Ταυτόχρονα, το καθεστώς Ζελένσκι διέγραψε και την ρωσική εθνική μειονότητα της χώρας, γεγονός που καθιστά ξεκάθαρη την πρόθεση της. Δεν πρόκειται περί λάθους, πρόκειται περί σκοπιμότητας που παραπέμπει στις μεθοδεύσεις των ουκρανών ναζί στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Το ανθελληνικό σχέδιο Ζελένσκι συμπληρώνεται από το γεγονός ότι η μόνη γηγενής μειονότητα που αναγνώρισε, είναι οι τουρκογενείς Τάταροι!

Καθόλου τυχαία η συγκυρία. Πριν από λίγες εβδομάδες, η Ουκρανία έδωσε πολύτιμη βοήθεια στην στρατιωτική βιομηχανία της Τουρκίας, ενώ οι δύο χώρες υπέγραψαν σύμφωνο αμυντικής συνεργασίας.

Η Τουρκία λοιπόν έχει πατήσει πόδι γερά μέσα στην Ουκρανία με αποτέλεσμα ο ελληνισμός της χώρας να βρίσκεται σε μέγιστο κίνδυνο. Διότι η ιστορία έχει διδάξει πως όταν μία εθνική μειονότητα διαγράφεται στα χαρτιά, εξαφανίζεται και στην πραγματικότητα.

Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας λοιπόν, οφείλει στην επίσκεψη του να απαιτήσει την άμεση αναστροφή αυτής της απόφασης, να απαιτήσει την άμεση διακοπή της αμυντικής συνεργασίας Ουκρανίας – Τουρκίας και ειδικά την παροχή κινητήρων για μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Εάν η Ουκρανία θέλει να ταυτιστεί με την Τουρκία, τότε και η Ελλάδα πρέπει να της επιβάλει τις σκληρότερες δυνατές κυρώσεις.

Η απόφαση της Ουκρανίας όμως κατά της ελληνικής εθνικής μειονότητας, συνιστά μείζονα εθνική απειλή και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Αναμένουμε λοιπόν τι θα πράξει ο κύριος Δένδιας κατά την επίσκεψή του. Η ιστορία δεν θα συγχωρήσει οποιαδήποτε ολιγωρία.


newsbreak.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Σύνοδο κορυφής του Βερο...
Η Αλβανία συμμετέχει στην τουρκική στρατιωτική άσκ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://dropolinews.gr/

13 Οκτωβρίου 2021
H επιλογή του ομογενή Γιώργου Τσούνη να είναι υποψήφιος πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα έχει δεχθεί επικρ...
08 Οκτωβρίου 2021
O Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζορτζ Τζέιμς Τσούνης είναι η πρόταση του προέδρου Τζο Μπάιντεν γι...
04 Οκτωβρίου 2021
Ως κεραυνός αν αιθρία έπεσε η είδηση στην Ομογένεια του Λόουελ, αλλά και γενικότερα στους Αμερικανού...
25 Σεπτεμβρίου 2021
Απλοποιείται, από το νέο έτος, η διαδικασία καταχώρησης ληξιαρχικών πράξεων Ελλήνων πολιτών στο εξωτ...
19 Οκτωβρίου 2021
Υφέρποντες επικίνδυνοι μεγαλοϊδεατισμοί Γραφεί ο Σταύρος Τζίμας O Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμ...
18 Οκτωβρίου 2021
Γνωρίζοντας πως η αλβανική Κυβέρνηση δεν θα έγκρινε το Νομοσχέδιο της οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ» για την εκ...
17 Οκτωβρίου 2021
Ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα μιλά ανοικτά για την προοπτική ενώσεως της Αλβανίας με το Κόσσοβο. ...
16 Οκτωβρίου 2021
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον αριθμό των αλβανόφωνων αναγνωστών που παρακολουθούν και επηρεάζονται ...