ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Ο Ράμα απαντά με αιχμές στο ΕΛΚ – Η Αλβανία είναι έτοιμη να τους παράσχει κάθε πληροφορία για την υπόθεση Μπελέρη

Ο Ράμα απαντά με αιχμές στο ΕΛΚ – Η Αλβανία είναι έτοιμη να τους παράσχει κάθε πληροφορία για την υπόθεση Μπελέρη

O Αλβανός Πρωθυπουργός αντέδρασε στο σημερινό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο έφερε η Νέα Δημοκρατία και καλεί τις αλβανικές αρχές να σεβαστούν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 14ης Μαΐου 2023 και το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορούμενου και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα -νομοθετικά, διοικητικά ή άλλα- για να διασφαλίσουν ότι θα γίνει η ορκωμοσία του εκλεγμένου Δημάρχου, η οποία δεν σχετίζεται με δικαστικές διαδικασίες.

Ο Έντι Ράμα δεν δίστασε με το δικό του ειρωνικό τρόπο να σχολιάσει και να αφήσει αιχμές, τονίζοντας ότι η Αλβανία είναι έτοιμη και πρόθυμη να παράσχει στην ηγεσία του ΕΛΚ πληροφορίες για το θέμα αυτό σε οποιαδήποτε μορφή και ανά πάσα στιγμή.

Η ανάρτηση Ράμα:

Ενδιαφέρον! "Καλούμε τις αλβανικές αρχές"... Ένα κάλεσμα χωρίς να διευκρινίζεται ποιες αρχές και, σίγουρα, χωρίς να έχει ενημερωθεί ότι το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση δεν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά το αποτέλεσμα των δικαστηρίων, τα οποία έχουν ήδη αρνηθεί ένα τέτοιο αίτημα.

Χρησιμοποίησα το "σίγουρα" γιατί θα ήταν πραγματικά σοκαριστικό αν το μεγάλο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα έβγαζε ψήφισμα με τίτλο "Κράτος Δικαίου" για να ζητήσει διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που αποφάσισε ο Ειδικός Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς & του Οργανωμένου Εγκλήματος και τα ομώνυμα Ειδικά Δικαστήρια. Οι θεσμοί αυτοί δημιουργήθηκαν με την πλήρη υποστήριξη της ΕΕ&ΗΠΑ και βοηθούνται στενά από τις ΗΠΑ & ΕΕ στο μέχρι τώρα εντυπωσιακό έργο τους κατά της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος.

Εάν χρειαστεί, είμαστε περισσότερο από πρόθυμοι να παράσχουμε στην ιδιαίτερα σεβαστή ηγεσία του ΕΛΚ πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό σε οποιαδήποτε μορφή και ανά πάσα στιγμή. Είναι αναμφίβολα βέβαιο ότι όλες οι αλβανικές αρχές προσδοκούν σε μεγάλο βαθμό τη συνεχή υποστήριξη του ΕΛΚ, ως ισχυρή φωνή της Ευρώπης μας κατά τη διάρκεια αυτής της ιστορικής φάσης αλλαγής για τη χώρα μας. Τέλος, υποθέσεις υψηλού προφίλ διερευνώνται διεξοδικά, ξεπερνώντας τις πολιτικές τοποθετήσεις και σηματοδοτώντας το τέλος μιας μακράς εποχής ατιμωρησίας.


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

30 Απριλίου 2024
Κοντά στους ευσεβείς πιστούς της Ενορίας - Κοινότητος Αγίας Ευφημίας, στο προάστιο Bankstown του Σύδ...
20 Απριλίου 2024
Επιμορφωτικό σεμινάριο με τη μορφή βιωματικού εργαστηρίου και με θέμα την παράδοση και τον παραδοσια...
19 Απριλίου 2024
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των διπλωματικών και προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό για ...
13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
08 Μάι 2024
Σε μια χρονική στιγμή που οι ελληνοαλβανικές σχέσεις δεν διανύουν την καλύτερη τους περίοδο ο Ε. Ράμ...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...