ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Νεολαία Βορειοηπειρωτών: Στείλτε τον τρελό ανθέλληνα Ράμα σπίτι του – Καταψηφίστε χωρίς φόβο τον φανατικό διώκτη των Βορειοηπειρωτών

Νεολαία Βορειοηπειρωτών: Στείλτε τον τρελό ανθέλληνα Ράμα σπίτι του – Καταψηφίστε χωρίς φόβο τον φανατικό διώκτη των Βορειοηπειρωτών

Σήμερα ολοκληρώνεται η προεκλογική εκστρατεία των αλβανικών κομμάτων και την Κυριακή οι Αλβανοί πολίτες, μεταξύ των οποίων και οι Βορειοηπειρώτες, καλούνται να αναδείξουν με την ψήφο τους τον επόμενο Πρωθυπουργό της Αλβανίας.

Για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό όλα τα αλβανικά κόμματα έχουν σχεδόν την ίδια ανθελληνική θέση, την θέση του βαθέως Αλβανικού Κράτους, που δεν γνωρίζει ούτε από Δεξιά ούτε από Αριστερά αλλά εφαρμόζει μεθοδικά την πάγια στρατηγική του που αποσκοπεί στην συρρίκνωση και στον εν τέλει αφανισμό ΜΑΣ από την γενέθλια ΓΗ μας.

Κατά την 8ετη διακυβέρνηση του Έντι Ράμα, του πιο Ανθέλληνα Πρωθυπουργού στην Μεταπολίτευση της Αλβανίας, η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο.

Τα τελευταία 8 χρόνια, το Αλβανικό κράτος, με εντολή του Γενίτσαρου Εντι Ράμα, έχει εντείνει τις προσπάθειες αφανισμού της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας υφαρπάζοντας περιουσίες και αλλοιώνοντας την πληθυσμιακή σύσταση της περιοχής εγκαθιστώντας Αλβανούς εποίκους από την Βόρεια Αλβανία. Ακόμη, έφτασε στο σημείο να στήνει «κάλπικα» δικαστήρια με ανυπόστατες κατηγορίες κατά Βορειοηπειρωτών, κηρύσσοντας τους–αντισυνταγματικά- ανεπιθύμητους για την χώρα και μη επιτρέποντας τους να επισκεφτούν τα σπίτια και τους συγγενείς τους.

Αποκορύφωση αυτής της ανθελληνικής πολιτικής αποτέλεσε η εν ψυχρώ δολοφονία του συμπατριώτη μας Κωνσταντίνου Κατσίφα ανήμερα της Εθνικής Επετείου (28ης Οκτωβρίου 2018) με αφορμή την ύψωση της Ελληνικής σημαίας. Οι παραπάνω ενέργειες καταδεικνύουν πως απώτερος σκοπός της πολιτική του Έντι Ράμα είναι ο εκφοβισμός, η φίμωσή οποιουδήποτε μιλάει για διεκδίκηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και Ελληνισμό στην Αλβανία και εν τέλει η σιωπηλή γενοκτονία.

Η πρόσφατη απόφαση του Ράμα να επιβάλει καραντίνα 2 εβδομάδων (ένα χρόνο μετά την πανδημία και τώρα που τα κρούσματα βαίνουν μειούμενα) σε όποιον εισέρχεται στην Αλβανία απ' την Ελλάδα για να ψηφίσει, εξαιρώντας την Ιταλία και άλλες χώρες που ζουν οι Αλβανοί, αποδεικνύει τον φόβο του για την ψήφο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Με το τέχνασμα αυτό απέκλεισε την οργανωμένη μετάβαση των Βορειοηπειρωτών στην Αλβανία, αποτρέποντας την καταψήφισή του απ' όσους ζουν στην Ελλάδα.

Αυτές οι βουλευτικές εκλογές λόγω της αλλαγής του εκλογικού νόμου (στα μέτρα που συμφέρουν τον Ράμα) βρίσκουν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου χωρίς αυτόνομη εκπροσώπηση και τους υποψηφίους του να έχουν ενταχθεί στα Αλβανικά κόμματα.

Την Κυριακή 25 Απριλίου καλείστε να γίνετε ο ρυθμιστής -μέσω των ελληνικής καταγωγής υποψηφίων- του εκλογικού αποτελέσματος επιλέγοντας ποιον δρόμο θα ακολουθήσει η Αλβανία. Τον δρόμο προς την αγκαλιά της κατοχικής Τουρκίας που έχει ανοίξει ο Ράμα με τον Ερντογάν ή αυτόν της Ευρώπης που προτίθενται να ανοίξουν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

Την Κυριακή στην κάλπη θα βρίσκεστε μόνοι σας και κανείς δεν θα γνωρίζει τι ψηφίζετε, μην ενδίδετε στην εξαγορά ψήφου, στον εκφοβισμό και στις πιέσεις των στελεχών του φανατικού διώκτη των Βορειοηπειρωτών, Εντι Ράμα!

Νεολαία Βορειοηπειρωτών


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

22 Μάι 2023
Μεγαλύτερη διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, υψηλότερα ποσοστά σε ΚΚΕ και ΜέΡα25 και χαμηλότερα για ...
20 Μάι 2023
Ιστορική μέρα η σημερινή για την ομογένεια καθώς για πρώτη φορά Έλληνες του εξωτερικού συμμετέχουν ω...
19 Μάι 2023
Την Παρασκευή, 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, στον Αρχιεπισκοπικό Να...
11 Μάι 2023
Το Σάββατο 20 Μαΐου θα προσέλθουν στις κάλπες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες του εξωτερικού για να ασκή...
03 Ιουνίου 2023
Την 30ετή ιστορία της Οργάνωσης της Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ» φρόντισε να καταγράψει ένα από τ...
03 Ιουνίου 2023
To τρίγωνο των Βαλκανίων και η «φωλιά του δράκου»Τα βίαια επεισόδια στο βόρειο Κόσοβο ήρθαν να μας υ...
29 Μάι 2023
Μετά τη συνάντησή της, τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, με τον Ελληνα υπουργό Νίκο Δένδια, στο περιθώριο τ...
26 Μάι 2023
Εύχομαι να διαψευσθώ. Με τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Αλβανία...