ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

ΑΣΑ: Απολογισμός έργων και δράσεων 2019-2020

ΑΣΑ: Απολογισμός έργων και δράσεων 2019-2020

Τα έργα και τις δράσεις της, για την χρονιά που μας πέρασε ανακοίνωσε η "Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική". Ο επικεφαλής της ΑΣΑ κ. Ανδρέας Κούρτης τονίζει ότι παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και τιμούμε την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητές Συμπολίτισσες,

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Πλησιάζοντας στο τέλος μιας εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς για όλους μας, θέλω να απευθυνθώ προσωπικά στον καθένα από εσάς, για να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και συνεχίζετε να μας δείχνετε.

Σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε το παραχθέν έργο στα μέλη της παράταξης και στο σύνολο των συμπολιτών μας. Ως επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» και εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τα θέματα των Βορειοηπειρωτών στην Περιφέρεια Αττικής, είχα δεσμευτεί ότι στόχος μου είναι η δράση και το ενδιαφέρον μου για ένα έργο ουσίας, με πυξίδα την ειλικρίνεια και τον αμέριστο σεβασμό σε κάθε έναν από τους συμπολίτες μου ξεχωριστά.

Προκειμένου να υλοποιήσω τη δέσμευσή μου αυτή, αφουγκράστηκα με προσοχή από όλους εσάς τις μικρές ή μεγάλες ανάγκες της κοινότητάς μας, παράλληλα διέκρινα συνεργάστηκα και βρήκα ειλικρινή συμπαράσταση τόσο από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιωργο Πατούλη και τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων όσο και από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας. Κάποια αιτήματα υλοποιήθηκαν άμεσα, ενώ κάποια άλλα βρίσκονται σε πορεία υλοποίησης.

Ο σημερινός απολογισμός για τα έτη 2019-2020 πραγματοποιείται ομολογουμένως σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για την χώρα, μεσούσης της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης. Μέσα λοιπόν στο πλαίσιο της πρωτοφανούς πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής πίεσης, η παράταξη συνεχίζει να σχεδιάζει το αύριο με αισιοδοξία. Βεβαίως όλα αυτά δεν αρκούν. Πολλά μένουν ακόμη να γίνουν και να βελτιωθούν.

Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας. Η θητεία αυτή αποτελεί για εμάς ένα μεγάλο στοίχημα, το οποίο θα κερδίσουμε. Να είστε σίγουροι, πως με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στον πολίτη, με στοχευμένες παρεμβάσεις, με μεθοδικότητα και συλλογικότητα θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά.
Έχοντας βασικό μότο ζωής το «Προχωράμε όλοι μαζί με σοβαρότητα και πολλή δουλειά» ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε διπλά σας. 

Σε ένα χρόνο από σήμερα ευελπιστούμε να έχουμε την δυνατότητα να πούμε πολύ περισσότερα και η επόμενη χρονιά να είναι πιο παραγωγική για όλους.

Σας ευχαριστώ,
Ο Επικεφαλής της παράταξης
«Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική»
Ανδρέας Κούρτης

Διαβάστε τον απολογισμό της ΑΣΑ για τα έργα και τις δράσεις του έτους 2019-2020 


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

20 Απριλίου 2024
Επιμορφωτικό σεμινάριο με τη μορφή βιωματικού εργαστηρίου και με θέμα την παράδοση και τον παραδοσια...
19 Απριλίου 2024
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των διπλωματικών και προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό για ...
13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
08 Απριλίου 2024
Σείστηκε η Βοστώνη από την παρέλαση των τριών γενεών της Νέας Αγγλίας στην σημαιοστολισμένη Οδό Boyl...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...