DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Η δικιά μας Αλέκα Τσιάβου υποψήφια στο Γαλάτσι με τον Γιώργο Μαρκόπουλο

Η δικιά μας Αλέκα Τσιάβου υποψήφια στο Γαλάτσι με τον Γιώργο Μαρκόπουλο

Η Δεροπολίτισσα Αλέκα Τσιάβου με καταγωγή από την Γράψη, δραστήρια και με πολλές δράσεις στα κοινά, αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου Γαλατσίου να είναι Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» με τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Με γνώμονα την εργατικότητα, το ήθος και την εντιμότητα της που την διακατέχει είναι ικανή να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανατεθεί.

Σύντομο βιογραφικό

Κατάγομαι από την Δερόπολη Β. Ηπείρου, αλλά είμαι Δημότης Γαλατσίου, όπου κατοικώ τα 10 τελευταία χρόνια εγώ και η οικογένειά μου.

Φοίτησα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων κι εργάζομαι ως Λογίστρια.

Το Γαλάτσι το αγαπώ σα να ήταν πάντα ο τόπος μου και συμμερίζομαι τις ανάγκες του καθώς και συνδράμω με κάθε τρόπο σε κάθε δραστηριότητα που αφορά τα κοινά της πόλης μας.

Θυμάμαι ελάχιστα τον Δήμο μας πριν τον αναλάβει πριν 8 χρόνια ο Δήμαρχός μας, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος με την εργατικότητα και το "μεράκι" του έδωσε και συνεχίζει να δίνει στο Γαλάτσι την "πνοή" που χρειαζόταν.

Πρώτη φορά ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος επέλεξα, με μεγάλη μου τιμή κι ευθύνη, τον Συνδυασμό "Γαλάτσι-Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο" γνωρίζοντας πως θα δουλέψω με Συνεργάτες που έχουν ως κύριο μέλημα τον Άνθρωπο και τις Ανάγκες του. Όλοι Μαζί, όσοι αγαπάμε το Γαλάτσι μας, το φροντίζουμε καθημερινά με βασικό στόχο να βρίσκεται δίπλα σε κάθε Δημότη. Τον Οκτώβριο,με Αρχηγό γι' ακόμη μια τετραετία τον Δήμαρχό μας, κ. Μαρκόπουλο, με τη σκληρή δουλειά, τις γνώσεις, το πείσμα και τη νεανική ματιά που με διακατέχει, εξελίσσοντας τη συνεισφορά μου στον Δήμο μας, μπορώ να αναλάβω επίσημα οποιαδήποτε αρμοδιότητα χρειαστεί για να πάμε το Γαλάτσι που ζούμε κι αγαπάμε πολλά βήματα ακόμη πιο μπροστά!


Ευχόμαστε στην κ. Αλέκα Τσιάβου Καλή Επιτυχία διότι είναι από τα νέα παιδιά της κοινότητας μας που αξίζουν να μας εκπροσωπήσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση. 


Μέγεθος γραμματοσειράς: +
20 Απριλίου 2024
Επιμορφωτικό σεμινάριο με τη μορφή βιωματικού εργαστηρίου και με θέμα την παράδοση και τον παραδοσια...
19 Απριλίου 2024
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των διπλωματικών και προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό για ...
13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
08 Απριλίου 2024
Σείστηκε η Βοστώνη από την παρέλαση των τριών γενεών της Νέας Αγγλίας στην σημαιοστολισμένη Οδό Boyl...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...