DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Η δικιά μας Αλέκα Τσιάβου υποψήφια στο Γαλάτσι με τον Γιώργο Μαρκόπουλο

Η δικιά μας Αλέκα Τσιάβου υποψήφια στο Γαλάτσι με τον Γιώργο Μαρκόπουλο

Η Δεροπολίτισσα Αλέκα Τσιάβου με καταγωγή από την Γράψη, δραστήρια και με πολλές δράσεις στα κοινά, αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου Γαλατσίου να είναι Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» με τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Με γνώμονα την εργατικότητα, το ήθος και την εντιμότητα της που την διακατέχει είναι ικανή να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανατεθεί.

Σύντομο βιογραφικό

Κατάγομαι από την Δερόπολη Β. Ηπείρου, αλλά είμαι Δημότης Γαλατσίου, όπου κατοικώ τα 10 τελευταία χρόνια εγώ και η οικογένειά μου.

Φοίτησα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων κι εργάζομαι ως Λογίστρια.

Το Γαλάτσι το αγαπώ σα να ήταν πάντα ο τόπος μου και συμμερίζομαι τις ανάγκες του καθώς και συνδράμω με κάθε τρόπο σε κάθε δραστηριότητα που αφορά τα κοινά της πόλης μας.

Θυμάμαι ελάχιστα τον Δήμο μας πριν τον αναλάβει πριν 8 χρόνια ο Δήμαρχός μας, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος με την εργατικότητα και το "μεράκι" του έδωσε και συνεχίζει να δίνει στο Γαλάτσι την "πνοή" που χρειαζόταν.

Πρώτη φορά ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος επέλεξα, με μεγάλη μου τιμή κι ευθύνη, τον Συνδυασμό "Γαλάτσι-Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο" γνωρίζοντας πως θα δουλέψω με Συνεργάτες που έχουν ως κύριο μέλημα τον Άνθρωπο και τις Ανάγκες του. Όλοι Μαζί, όσοι αγαπάμε το Γαλάτσι μας, το φροντίζουμε καθημερινά με βασικό στόχο να βρίσκεται δίπλα σε κάθε Δημότη. Τον Οκτώβριο,με Αρχηγό γι' ακόμη μια τετραετία τον Δήμαρχό μας, κ. Μαρκόπουλο, με τη σκληρή δουλειά, τις γνώσεις, το πείσμα και τη νεανική ματιά που με διακατέχει, εξελίσσοντας τη συνεισφορά μου στον Δήμο μας, μπορώ να αναλάβω επίσημα οποιαδήποτε αρμοδιότητα χρειαστεί για να πάμε το Γαλάτσι που ζούμε κι αγαπάμε πολλά βήματα ακόμη πιο μπροστά!


Ευχόμαστε στην κ. Αλέκα Τσιάβου Καλή Επιτυχία διότι είναι από τα νέα παιδιά της κοινότητας μας που αξίζουν να μας εκπροσωπήσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση. 


Μέγεθος γραμματοσειράς: +
23 Νοεμβρίου 2023
Το μεράκι μιας παρέας Ελλήνων του Λονδίνου που αγαπούν τα βιβλία δημιούργησε την Greek Library of Lo...
21 Νοεμβρίου 2023
Στις Βρυξέλλες διοργανώνεται το 1ο Διεθνές Συνέδριο για το Θέατρο του Ελληνισμού της Διασποράς την Π...
16 Νοεμβρίου 2023
Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησαν, σήμερα, Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023,...
15 Νοεμβρίου 2023
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών ημερίδα για την παρουσίαση του έργου «Μ...
02 Δεκεμβρίου 2023
Αν και πέρασαν εφτά μήνες που είναι κλεισμένος στις αλβανικές φυλακές του Δυρραχίου, ο Διονύσιος Φρέ...
23 Νοεμβρίου 2023
Στις 22 Νοεμβρίου η ιστορική μνήμη φέρνει στον νου μας την Κορυτσά και τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπε...
19 Νοεμβρίου 2023
Με το Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας η ελληνική Βόρεια Ήπειρος παραχωρήθηκε στο νεοσύστατο κράτος της Αλβ...
11 Νοεμβρίου 2023
Στόχος των εκάστοτε αλβανικών κυβερνήσεων, ν' αλλοιώσουν και ν΄ αφομοιώσουν καθετί που σχετίζεται με...