DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Κατσανιώτης: Οι Έλληνες της Γερμανίας αποτελούν δυναμικό & δραστήριο μέλος του Οικουμενικού Ελληνισμού

FjrjrWZWYAEgzbR

Με τη συνάντησή του με εκπροσώπους των ελληνικών κοινοτήτων της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας στο γενικό προξενείο της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ, ξεκίνησε το Σάββατο την επίσκεψή του στη Γερμανία ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης. «Στο Ντίσελντορφ είχα διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών κοινοτήτων, δικτύων ελληνογερμανικής φιλίας, εθνοτοπικών και ιατρικών συλλόγων. Οι Έλληνες της Γερμανίας αποτελούν δυναμικό και δραστήριο μέλος του Οικουμενικού Ελληνισμού» έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Κατσανιώτης.

Η επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών στη Γερμανία περιλαμβάνει συναντήσεις στις περιοχές δικαιοδοσίας των γενικών προξενείων Ντύσσελντορφ και Φραγκφούρτης με τοπικούς αξιωματούχους και με φορείς της ομογένειας, όπως τοπικές ελληνικές κοινότητες, καθώς και ακαδημαϊκούς πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους σε διάφορες πόλεις. Επίσης, θα μεταβεί στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Γερμανίας, προκειμένου να ενημερωθεί για το σημαντικό ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητρόπολης.


ΑΠΕ-ΜΠΕ


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

13 Μαρτίου 2024
Την προδιαγεγραμμένη απόφαση για καταδίκη του Φρέντι Μπελέρη, ώστε πρακτικά να ανατραπεί το αποτέλεσ...
28 Φεβρουαρίου 2024
Μια παράξενη ιστορία σημειώθηκε στη Δερβιτσάνη της Βορείου Ηπείρου. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ...
19 Φεβρουαρίου 2024
Εδώ ο κόσµος καίγεται –καταλήψεις, αγροτικά, ομόφυλα ζευγάρια– κι εσύ ασχολείσαι με τον Μπελέρη», εί...
19 Φεβρουαρίου 2024
Στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Η Εθνική Ε...