ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Σε πλήρη σύγχυση ο δήμαρχος Δρόπολης

Σε πλήρη σύγχυση ο δήμαρχος Δρόπολης

Ενοχλημένος και ταραγμένος εμφανίζεται να είναι ο Δήμαρχος Δρόπολης εξαιτίας δημοσιευμάτων που του ασκούν κρητική για τον δρόμο στο Πωγώνι.

Για την ιστορία ο Δήμος Δρόπολης στις 29 Σεπτεμβρίου 2022 εξέδωσε μια ανακοίνωση όπου μιλώντας για τον δρόμο στο Πωγώνι, έκανε λόγο για την έναρξη μιας «φανταστικής επένδυσης». Όσοι την διάβασαν δικαίως συμπέραναν πως επρόκειτο για έργο του δήμου. Την επόμενη μέρα, στην ίδια ανακοίνωση έγινε τροποποίηση του κειμένου και αντί να γραφτούν λεπτομέρειες για το έργο και τους χρηματοδότες, αφαίρεσαν μόνο την λέξη «φανταστική».

Αυτό που παρέλειψε να αναφέρει ο δήμαρχος στην ανακοίνωση του ήταν οι εταιρείες ΤΙΤΑΝ και ΣΙΔΕΡΝΟΡ οι οποίες θα δωρίσουν τις πρώτες ύλες για το έργο όπως επίσης ξέχασε να αναφέρει τις ενέργειες του Ελληνικού ΥΠΕΞ και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο κ. Φραγκογιάννης σε συνεννόηση με την ελληνική πρεσβεία ώστε να υλοποιηθεί σε πρώτη φάση το μικρό έργο των 2χλμ.

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες, ο Δήμος Δρόπολης επανήλθε με δεύτερη ανακοίνωση θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια και επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που τον κατηγορούσαν πως προσπαθεί να καπηλευθεί πολιτικά το έργο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος θα συμβάλει στο έργο με το ποσό των 78.000 ευρώ το οποίο θα δαπανηθεί για την πληρωμή των εργατών ποσό το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με το κόστος των υλικών.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια του να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο, έστησε μια συνέντευξη σε δημοσιογράφο πρώην υπάλληλο του δήμου και στενό συνεργάτη του. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μέσα που του ασκούν κρητική και τα χαρακτήρισε πληρωμένους δημοσιογράφους, την στιγμή που έδινε συνέντευξη σε δικό του πληρωμένο δημοσιογράφο.

Σε πλήρη σύγχυση ο κύριος δήμαρχος.


πηγή: himara.gr


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

19 Απριλίου 2024
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των διπλωματικών και προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό για ...
13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
08 Απριλίου 2024
Σείστηκε η Βοστώνη από την παρέλαση των τριών γενεών της Νέας Αγγλίας στην σημαιοστολισμένη Οδό Boyl...
05 Απριλίου 2024
Με λαμπρότητα επέστρεψε στον Λευκό Οίκο η ετήσια δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Π...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...