ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Μπελέρης: Θα συνεχίσω την υπεράσπιση των περιουσιών και των δικαιωμάτων του λαού της Χιμάρας

Μπελέρης: Θα συνεχίσω την υπεράσπιση των περιουσιών και των δικαιωμάτων του λαού της Χιμάρας

Όπως αποδεικνύεται τελευταία, από πληθώρα στοιχείων, αν έχεις «επαφές» με τον πρώην δήμαρχο Χιμάρας που συνεχίζει αυθαίρετα να παραμένει στο αξίωμα, χρίζεσαι ιδιοκτήτης στη Χιμάρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και το κραυγαλέο γεγονός, του οποίου γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά. Αν έχεις γεννηθεί και ζήσει οπουδήποτε, όπως στο Γκράμσι, στα Τίρανα ή στο Βερμός, αρκεί να είσαι «αυλικός» με τον Jorgo Goro και ως εκ θαύματος μπορείς να αγοράσεις μία πράξη κυριότητας (AMTP) στη Χιμάρα και σε μέρος της επιλογής σου, ανεξάρτητα από το αν είναι δάσος ή βοσκότοπος, βράχος ή παραθαλάσσια γη. Με βάση την τοποθεσία αποφασίζεται και η τιμή. Αυτή είναι η προσφορά της «Αναγέννησης» που εδώ και 12 συναπτά έτη προσφέρει το Σοσιαλιστικό Κόμμα, ο πρωθυπουργός Ράμα και ο υποτελής του στο Δημαρχείο, κ. Goro.

Ως ιδιοκτήτης ενός δάσους 7.000 τετραγωνικών μέτρων καταμεσής της Χιμάρας έγινε ένας κάτοικος από το Γκράμσι. Ιδιοκτήτης με κατασχεμένα ακίνητα στην καρδιά του Πόρτο Παλέρμο, πρώην δικαστής. Ένας διάσημος αστυνομικός κατέστη ιδιοκτήτης με πλαστά έγγραφα. Επίσης, με έγγραφα κυριότητας βρέθηκε και σπουδαίος δημοσιογράφος «με αρχές» και ταυτόχρονα συμπολίτης μας.

Οι Χιμαριώτες είπαν όχι σε αυτό το φαινόμενο και θα συνεχίσουν να λένε όχι και στο μέλλον! Καθημερινά βγαίνουν στο φως στοιχεία για την κλοπή νόμιμων περιουσιών από τη συμμορία του δήμου Χιμάρας που συνεχίζει τη ληστεία με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Προσωπικά, θα συνεχίσω να καταγγέλλω και να υποβάλλω μηνύσεις για κάθε υπόθεση προς υπεράσπιση των συμφερόντων κάθε τετραγωνικού εκατοστού των περιουσιών των Χιμαριωτών!

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να προσέλθουν και να αναφέρουν κάθε περίπτωση κατάχρησης περιουσίας στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χιμάρας.

Εγώ σήμερα είμαι πολιτικός κρατούμενος της κυβέρνησης, η οποία δεν ήθελε και δεν θέλει αυτές οι κλοπές και απαλλοτριώσεις των περιουσιών των Χιμαριωτών να βγουν στο φως της δημοσιότητας!

Εσείς μου αναθέσατε αυτό το ιστορικό έργο και την ιστορική αποστολή για την υπεράσπιση των περιουσιών και των δικαιωμάτων σας, αποστολή την οποία θα εκπληρώσω με τη μεγαλύτερη αφοσίωση!

Ενώ διεξάγονται εις βάρος μου στημένες δικαστικές διαδικασίες, οι κλέφτες των περιουσιών συνεχίζουν να χτίζουν χωρίς άδεια, να αρπάζουν τα κτήματα των παππούδων σας, να τα πουλάνε και να παίρνουν τα χρήματα της διαφθοράς δεκαετιών με την ευλογία και την προστασία της κυβέρνησης!

Το νομικό πινγκ πονγκ των αρμοδιοτήτων της αναρμοδιότητας από την δικαιοσύνη χωρίς δικαιοσύνη με κρατάει σκόπιμα μακριά από το γραφείο του δήμου Χιμάρας.

Ανεξαρτήτως από αυτό, σας εγγυώμαι ότι κάθε περίπτωση κατάχρησης και κλοπής θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη!

Εγώ προσωπικά θα καταγγείλω εν συνεχεία κάθε διαπιστωμένη περίπτωση πλαστογραφίας και κλοπής περιουσίας από τη συμμορία που συνεχίζει να λεηλατεί τον δήμο Χιμάρας!


Η ΧΙΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

ΦΡΕΝΤΗΣ ΜΠΕΛΕΡΗΣ

Δυρράχιο, 11.10.2023


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

30 Απριλίου 2024
Κοντά στους ευσεβείς πιστούς της Ενορίας - Κοινότητος Αγίας Ευφημίας, στο προάστιο Bankstown του Σύδ...
20 Απριλίου 2024
Επιμορφωτικό σεμινάριο με τη μορφή βιωματικού εργαστηρίου και με θέμα την παράδοση και τον παραδοσια...
19 Απριλίου 2024
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των διπλωματικών και προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό για ...
13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...