ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Μπελέρης: Θα συνεχίσω την υπεράσπιση των περιουσιών και των δικαιωμάτων του λαού της Χιμάρας

Μπελέρης: Θα συνεχίσω την υπεράσπιση των περιουσιών και των δικαιωμάτων του λαού της Χιμάρας

Όπως αποδεικνύεται τελευταία, από πληθώρα στοιχείων, αν έχεις «επαφές» με τον πρώην δήμαρχο Χιμάρας που συνεχίζει αυθαίρετα να παραμένει στο αξίωμα, χρίζεσαι ιδιοκτήτης στη Χιμάρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και το κραυγαλέο γεγονός, του οποίου γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά. Αν έχεις γεννηθεί και ζήσει οπουδήποτε, όπως στο Γκράμσι, στα Τίρανα ή στο Βερμός, αρκεί να είσαι «αυλικός» με τον Jorgo Goro και ως εκ θαύματος μπορείς να αγοράσεις μία πράξη κυριότητας (AMTP) στη Χιμάρα και σε μέρος της επιλογής σου, ανεξάρτητα από το αν είναι δάσος ή βοσκότοπος, βράχος ή παραθαλάσσια γη. Με βάση την τοποθεσία αποφασίζεται και η τιμή. Αυτή είναι η προσφορά της «Αναγέννησης» που εδώ και 12 συναπτά έτη προσφέρει το Σοσιαλιστικό Κόμμα, ο πρωθυπουργός Ράμα και ο υποτελής του στο Δημαρχείο, κ. Goro.

Ως ιδιοκτήτης ενός δάσους 7.000 τετραγωνικών μέτρων καταμεσής της Χιμάρας έγινε ένας κάτοικος από το Γκράμσι. Ιδιοκτήτης με κατασχεμένα ακίνητα στην καρδιά του Πόρτο Παλέρμο, πρώην δικαστής. Ένας διάσημος αστυνομικός κατέστη ιδιοκτήτης με πλαστά έγγραφα. Επίσης, με έγγραφα κυριότητας βρέθηκε και σπουδαίος δημοσιογράφος «με αρχές» και ταυτόχρονα συμπολίτης μας.

Οι Χιμαριώτες είπαν όχι σε αυτό το φαινόμενο και θα συνεχίσουν να λένε όχι και στο μέλλον! Καθημερινά βγαίνουν στο φως στοιχεία για την κλοπή νόμιμων περιουσιών από τη συμμορία του δήμου Χιμάρας που συνεχίζει τη ληστεία με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Προσωπικά, θα συνεχίσω να καταγγέλλω και να υποβάλλω μηνύσεις για κάθε υπόθεση προς υπεράσπιση των συμφερόντων κάθε τετραγωνικού εκατοστού των περιουσιών των Χιμαριωτών!

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να προσέλθουν και να αναφέρουν κάθε περίπτωση κατάχρησης περιουσίας στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χιμάρας.

Εγώ σήμερα είμαι πολιτικός κρατούμενος της κυβέρνησης, η οποία δεν ήθελε και δεν θέλει αυτές οι κλοπές και απαλλοτριώσεις των περιουσιών των Χιμαριωτών να βγουν στο φως της δημοσιότητας!

Εσείς μου αναθέσατε αυτό το ιστορικό έργο και την ιστορική αποστολή για την υπεράσπιση των περιουσιών και των δικαιωμάτων σας, αποστολή την οποία θα εκπληρώσω με τη μεγαλύτερη αφοσίωση!

Ενώ διεξάγονται εις βάρος μου στημένες δικαστικές διαδικασίες, οι κλέφτες των περιουσιών συνεχίζουν να χτίζουν χωρίς άδεια, να αρπάζουν τα κτήματα των παππούδων σας, να τα πουλάνε και να παίρνουν τα χρήματα της διαφθοράς δεκαετιών με την ευλογία και την προστασία της κυβέρνησης!

Το νομικό πινγκ πονγκ των αρμοδιοτήτων της αναρμοδιότητας από την δικαιοσύνη χωρίς δικαιοσύνη με κρατάει σκόπιμα μακριά από το γραφείο του δήμου Χιμάρας.

Ανεξαρτήτως από αυτό, σας εγγυώμαι ότι κάθε περίπτωση κατάχρησης και κλοπής θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη!

Εγώ προσωπικά θα καταγγείλω εν συνεχεία κάθε διαπιστωμένη περίπτωση πλαστογραφίας και κλοπής περιουσίας από τη συμμορία που συνεχίζει να λεηλατεί τον δήμο Χιμάρας!


Η ΧΙΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

ΦΡΕΝΤΗΣ ΜΠΕΛΕΡΗΣ

Δυρράχιο, 11.10.2023


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

23 Νοεμβρίου 2023
Το μεράκι μιας παρέας Ελλήνων του Λονδίνου που αγαπούν τα βιβλία δημιούργησε την Greek Library of Lo...
21 Νοεμβρίου 2023
Στις Βρυξέλλες διοργανώνεται το 1ο Διεθνές Συνέδριο για το Θέατρο του Ελληνισμού της Διασποράς την Π...
16 Νοεμβρίου 2023
Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησαν, σήμερα, Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023,...
15 Νοεμβρίου 2023
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών ημερίδα για την παρουσίαση του έργου «Μ...
06 Δεκεμβρίου 2023
Διεκδικούμε τα Γλυπτά του Παρθενώνα και έχουμε δίκιο. Ανησυχούμε για την Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλε...
02 Δεκεμβρίου 2023
Αν και πέρασαν εφτά μήνες που είναι κλεισμένος στις αλβανικές φυλακές του Δυρραχίου, ο Διονύσιος Φρέ...
23 Νοεμβρίου 2023
Στις 22 Νοεμβρίου η ιστορική μνήμη φέρνει στον νου μας την Κορυτσά και τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπε...
19 Νοεμβρίου 2023
Με το Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας η ελληνική Βόρεια Ήπειρος παραχωρήθηκε στο νεοσύστατο κράτος της Αλβ...