Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. δύο αλλοδαποί με εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις σε Κακαβιά και Μαυρομάτι
Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε Κακαβιά και Μαυρομάτι, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν με στόχο τον εντοπισμό ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.
Ειδικότερα, στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς Ιωαννίνων συνελήφθη αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της ληστείας. Παράλληλα, σε βάρος του υπήρχε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, με ποινή φυλάκισης 3,5 ετών.
Η δεύτερη σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Μαυροματίου Θεσπρωτίας. Πρόκειται για αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης τριών ετών.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου, καθώς και από το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Σαγιάδας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.



Κανένα σχόλιο! Γίνε ο πρώτος.