DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Τα κροκοδείλια δάκρυα και ο ρατσισμός του Έντι Ράμα…

Τα κροκοδείλια δάκρυα και ο ρατσισμός του Έντι Ράμα…

Η ζωή έχει ανεκτίμητη αξία είτε ανήκει σε Αλβανό, είτε ανήκει σε Τούρκο, είτε σε Έλληνα.


Μόνο ρατσιστής χιτλερικού τύπου δε θα ήθελε να βρεθεί αυτές τις μέρες έστω και για λίγο κοντά στους οικείους του αδικοσκοτωμένου εικοσιπεντάχρονου Αλβανού Κλοντιάν Ράσχα και να σφίξει με πόνο και αγάπη απλά, ζεστά κι ανθρώπινα το χέρι τους συμπαριστεκόμενος σε συνανθρώπους για τη συμφορά, που τους βρήκε.

Ένας νέος άνθρωπος δολοφονήθηκε. Ο πόνος των οικείων του Κλόντιαν γίνεται μεγαλύτερος γιατί τον εκτέλεσαν για ασήμαντη αφορμή και γιατί τους επισκέφτηκε ο Έντι Ράμα τελείως υποκριτικά και με τη δόλια σκέψη ότι η "κίνησή" αυτή θα καταλαγιάσει τη δίκαιη οργή του λαού και ο ίδιος θα "τη γλιτώσει" πολιτικά. Το να σε επισκέπτεται υποκρινόμενος συμπάθεια ο πολιτικός και ηθικός υπεύθυνος της δολοφονίας του παιδιού σου δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορεί να σε βρει σε τέτοιες ώρες. Ο Ε. Ράμα ως προϊστάμενος της Αλβανικής "Αστυνομίας" έχει ευθύνη για τη δράση της, που δεν απέχει πολύ από τη δράση εγκληματικής οργάνωσης ανεκπαίδευτων, απολίτιστων, θερμοκέφαλων, κουμπουροφόρων, ντελιφυσέκηδων. Ο Ράμα ευθύνεται για το σύνολο των "Αστυνομικών" εκείνων, που νομίζουν ότι κρατώντας στα χέρια τους κουμπούρα μπορούν να αποφασίζουν εν ψυχρώ και χωρίς κανένα σεβασμό για το υπέρτατο αγαθό της ζωής ανθρώπων.

Θυμίζουμε στους αναγνώστες δύο περιστατικά. Το πρώτο: Προ αρκετών ετών Αλβανός κακοποιός με μια ντουφέκα στα χέρια κατέλαβε στη Β. Ελλάδα λεωφορείο κρατώντας ομήρους επιβάτες και οδηγό και -με την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ, που σεβόταν τη ζωή του- το οδήγησε στη χώρα του, όπου Αλβανός μπασκίνας από τη χαραμάδα της πόρτας του οχήματος πυροβόλησε στα τυφλά και ξάπλωσε νεκρό Έλληνα αθώο επιβάτη! Μάταια ο δύστυχος πατέρας του θύματος ζητά δεκαετίες τώρα να μάθει ποιος σκότωσε το παιδί του! Για τον Ε. Ράμα και την πολιτική μαφία των Τιράνων το θύμα ήταν Έλληνας και ως εκ τούτου ο ΄Ελληνας πατέρας του δε δικαιούται όχι μόνο δικαιοσύνη και αποζημίωση από το αλβανικό κράτος, αλλά ούτε ένα λόγο συμπαθείας από τον Έντι και την παρέα του. Ρατσισμός; Σίγουρα.

Πιο πρόσφατο το δεύτερο περιστατικό. Ο επικεφαλής της υπηρεσίας Ασφαλείας -μόνο για Αλβανούς πολίτες- της γειτονικής χώρας Σ. Λισάι εκδίδει φετβά να εκτελέσουν αμέσως τον Β/Ηπειρώτη - Αλβανό πολίτη Κ. Κατσίφα (28-10-2018). Ο Ε. Ράμα συγχαίρει τον Λισάι για τη δολοφονία και τον κάνει και Υπουργό γιατί ξέρει να παίρνει ζωές Β/Ηπειρωτών. Μάταια οι γονείς του Κ. Κατσίφα ζητούσαν μέρες και μέρες να θάψουν το παιδί τους και πασχίζουν τριάντα μήνες τώρα να μάθουν γιατί δολοφονήθηκε ο λεβέντης τους, γιατί οι Αλβανοί ιατροδικαστές κατάστρεψαν τα ιατροδικαστικά αποτυπώματα του εγκλήματος στο λείψανο του Κων/νου, ποιος ήταν ο φυσικός δολοφόνος του παιδιού τους. Ρατσισμός Ράμα; Σιγουρότατα.

Αν δεν ήταν ρατσιστής ο Ράμα θα πήγαινε -έστω και υποκριτικά- και στους γονείς του Κατσίφα να τους ζητήσει συγγνώμη, να τους παράσχει την πρωθυπουργική συνδρομή του για να χυθεί άπλετο φώς στην υπόθεση, δε θα έκανε Υπουργό τον δολοφόνο του παιδιού τους, θα τους άφηνε τέλος πάντων ήσυχους και δε θα τους έκανε από τότε κάθε μέρα τη ζωή μαρτύριο. Αλλά ο Κ. Κατσίφας ήταν ΄Ελληνας, Αλβανός πολίτης -δυστυχώς- στην πανάρχαια πατρίδα του, αλλά ΄Ελληνας και ως ΄Ελληνας "άξιζε" κατά Ράμα όχι απλά να πεθάνει, αλλά να ... πάει σαν σκυλί!!!

Για τον Ράμα Voreioepirotans lives NO matter! Θεέ μου, ο άνθρωπος αυτός έχει καρδιά τίγρης και η μόνη εκπαίδευση που κάνει ως πολιτικός "ηγέτης" στους Αστυνομικούς του είναι η καλλιέργεια μίσους κατά των Β/Ηπειρωτών και δε φροντίζει να τους μάθει αυτό, που ξέρουν όλοι οι εκπαιδευμένοι και πολιτισμένοι Αστυνομικοί του κόσμου, ότι civilians lives MATTER - των πολιτών η ζωή ΑΞΙΖΕΙ, είτε αυτή ανήκει σε Αλβανό, είτε σε ΄Ελληνα Β/Ηπειρώτη. Και ο μεν δολοφόνος "Υπουργός" Σ. Λισάι, που έβαψε για δεύτερη φορά τα χέρια του στο αίμα συνανθρώπου και συμπολίτη του έχασε ό,τι απέκτησε με το αίμα του Κ. Κατσίφα και αποπέμφθηκε από το τιρανικό γκουβέρνο, αλλά η αποπομπή του δε στάθηκε ικανή να εκτονώσει τη λαϊκή οργή, ο δε Ράμα δε γνωρίζει προς το παρόν πώς θα ξεμπλέξει απ' όλη αυτή την ιστορία. Παραμένει όμως θαυμαστής του Ερντογάν και όπως εκείνος έκανε ήρωα τον δολοφόνο του Κυπρίου Σ. Σολωμού Κενάν Αρκίν και αναπληρωτή "πρωθυπουργό" τον δολοφόνο του Τ. Ισαάκ Ερχάν Αρικλή - φονιά μερακλή με ... ρόπαλο, έτσι κι αυτός υπουργοποίησε τον δολοφόνο του Κ. Κατσίφα ως ρατσιστής «ηγέτης» ντελιφυσέκηδων.

Ρατσιστές χιτλερικού τύπου αμφότεροι, Τ. Ερντογάν και Ε. Ράμα, παρά τα κροκοδείλια δάκρυα του δεύτερου στο σπίτι του Κλοντιάν Ράσχα. Ο ρατσισμός είναι λέπρα. Και όποιος κολλήσει αυτή τη λέπρα γίνεται Ράμα, Ερντογάν, Λισάι και λυσάει για αίμα Ελληνικό.


Βασίλειος Βακαλης / ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

26 Μαρτίου 2024
Την αμέριστη υποστήριξη προς τον κυπριακό ελληνισμό εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής σε συνάντηση με α...
25 Μαρτίου 2024
Στη στενή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας για την αντιμετώπιση των σύγχρονων δ...
24 Μαρτίου 2024
Αγαπητοί μου συμπατριώτες, Ελληνίδες και Έλληνες του εξωτερικού,Η 25η Μαρτίου 1821, ημέρα κήρυξης τη...
10 Μαρτίου 2024
Η νέα Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον, Αικατερίνη Νασίκα, επέδωσε τα διαπιστευτήριά της στον Πρ...