DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Ο «εισαγόμενος» Ντούλες μιλάει για τον «εισαγόμενο» Τάβο

Ο «εισαγόμενος» Ντούλες  μιλάει για τον «εισαγόμενο» Τάβο

Κόντρα Ντούλε – Σπυροπάλη για την Χιμάρα- Ο Τάβος θα δώσει λύσεις στα προβλήματα και θα ενώσει Έλληνες και Αλβανούς

Στην χθεσινή συζήτηση στην αλβανική βουλή για τις εκλογές στη Χιμάρα που συμμετείχαν ο πρόεδρος του PBDNJ (ΚΕΑΔ), Βαγγέλης Ντούλες , και η υπουργός Επικρατείας για τις Σχέσεις με τη Βουλή, Ελίζα Σπυροπάλη υπήρξε ανταλλαγή δηλώσεων που αφορούσε την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Τάβου στην Χειμάρρα.

Στην ομιλία του ο Βαγγέλης Ντούλες ανέφερε στην αλβανική βουλή ότι φέρατε έναν «εισαγόμενο» υποψήφιο στην Χιμάρα ώστε να λύσει τα προβλήματα. Η Σπυροπάλη του απάντησε πως οι εκλογές στη Χειμάρρα δεν είναι εκλογές για να διχάσουν τη Μειονότητα και τους Αλβανούς, αλλά για να ενώσουν τους πολίτες εκεί. Έχουμε επιλέξει έναν υποψήφιο που είναι γνώστης και μπορεί να εκπροσωπεί Έλληνες και Αλβανούς .

Προφανώς ο Ντούλες ως Δροπολίτης δεν έχει συνειδητοποιήσει πως ο ίδιος έχει κατεβεί ως «εισαγόμενος» υποψήφιος Βουλευτής στην Περιφέρεια Τιράνων και εκλέχτηκε με λιγότερους από 1.000 ψήφους.

Ας απαντήσει πρώτα ο ίδιος γιατί δεν κατεβαίνει πλέον ως υποψήφιος σε περιφέρειες όπως του Αργυροκάστρου ή της Αυλώνας που κυριαρχεί ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου;

Επίσης έκανε αναφορά και τις μεταδημοτεύσεις συγγενικών προσώπων του κ. Τάβου. Από που προκύπτει ότι απαγορεύονται οι μεταδημοτεύσεις;

Για παράδειγμα αν ένας υποψήφιος σε δήμο της Ελλάδας θέσει την υποψηφιότητα του θέλετε να πείτε ότι απαγορεύεται να κάνει μεταδημότευση συγγενικών προσώπων ή και φίλων του να τον ψηφίσουν; Απεναντίας σε εκλογικές περιόδου στην Ελλάδα παρατηρούνται αρκετές μεταδημοτεύσεις σχεδόν σε όλους τους ελληνικούς δήμους.

Ας μας πει ο κ. Ντούλες στα τόσα χρόνια της πολίτικης του καριέρας ένα έργο που έχει κάνει στους Δήμους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Αντιθέτως ο κ. Τάβος στο Δήμο Δρόπολης έχει φερει κονδύλια για την δημιουργία υποδομών στα χωριά. Αλώστε δεν και τυχαίοι που εκλέγεται Βουλευτής στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου για 25 συνεχόμενα έτη.

Ο λαός της Χιμάρας, στις 4 Αυγούστου θα επιλέξει δήμαρχο είτε είναι «εισαγόμενος» από την Δρόπολη είτε είναι «εισαγόμενος» από την Αμερική.




Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

01 Σεπτεμβρίου 2024
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση – αφιέρωμα στο έργο του μουσικού Κρίστοφερ Κινγκ (Christopher C....
31 Αυγούστου 2024
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη επ' ευκαιρία έναρξης του...
30 Ιουλίου 2024
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, μεταβαίνει σήμερα στη Λευκωσία, προκειμένου να συμμετάσχε...
24 Ιουλίου 2024
Ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία ...