Από Newsroom σε Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024
Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο πένθος βυθίστηκε Δρόπολη και Πωγώνι για το χαμό δυο νέων παιδιών στα Ιωάννινα

​Στο πένθος βυθίστηκε η ευρύτερη η Δρόπολη και το Πωγώνι , μετά τα δύο τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στα Ιωάννινα το ένα σε κεντρικό δρόμο της πόλης και το άλλο στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της 19ης Οκτωβρίου, επί της λεωφόρου Δωδώνης, 26χρονος με καταγωγή από τους Βουλιαράτες της Δρόπολης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με το ΙΧ να εκτρέπεται της πορείας του και προσκρούει σε δέντρο.

Στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με τρία οχήματα από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό και ένα όχημα από την 5η ΕΜΑΚ. Μετά τις ενέργειες απεγκλωβισμού, ο οδηγός μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

​Το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου, στην περιοχή των Καρδαμιτσίων, ένας 19χρονος με καταγωγή από το Γράψη και το Πωγώνι Δρόπολης έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε σταθμευμένο φορτηγάκι, στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας.

Άμεσα έφτασε στο σημείο μονάδα του ΕΚΑΒ. Η γιατρός και οι διασώστες προχώρησαν σε διασωλήνωση και ο νεαρός διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου, παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, ο 19χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο άτυχος νέος κινείτο προς τα Καρδαμίτσια μαζί με φίλο του που τον ακολουθούσε με άλλη μοτοσικλέτα, και κάτω από άγνωστες συνθήκες, άλλαξε πορεία και προσέκρουσε στο σταθμευμένο όχημα. Η προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της τροχαίας Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σχετικές Δημοσιεύσεις