Από Newsroom σε Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021
Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O εορτασμός της 28ης Οκτώβριου από τους μαθητές σε Δερβιτσάνη και Λιβαδειά

Στο Πολιτιστικό Μέγαρο της Δερβιτσανης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον εορτασμό της 28 η Οκτωβρίου 1940. Σε μια δύσκολη εποχή, οι μαθητές και οι δάσκαλοι του Ενιαίου Σχολείου Δερβιτσάνης ετοίμασαν και παρουσίασαν μια εκδήλωση όπως αρμόζει στο ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, τιμώντας το Έθνος μας.

​Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, κ. Δημήτριος Σαχαρίδης, ο Περιφερειάρχης Αργυροκάστρου, εκπρόσωποι του Δήμου Δρόπολης και η εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Παιδείας Φοινίκη- Δρόπολης, κα Ελευθερία Βάσσου.

Στο ίδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε και η μαθητική εκδήλωση στην Λιβαδειά του Δήμου Φοινικαίων. Οι μαθητές των σχολείων Μεσοποτάμου, Λιβαδειάς, Ντερμισίου και Φοινικήςπου πλαισίωσαν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έκλεψαν παράσταση με το πηγαίο ταλέντο τους. 

​ Παρόντες στην μαθητική εκδήλωση ήταν η εκπρόσωπος του Ελληνικού Προξενείου στο Αργυρόκαστρο κα Φασουλή ,ο διευθυντήςΠαιδείας κο Ζήσος Λούτσης, ο βουλευτής και ιατρός Νίκος Κούρης , ο δήμαρχος Φοινικαίων Χρήστος Κίτσος ,καθώς και πλήθος κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σχετικές Δημοσιεύσεις