DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια
Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Οι κάτοικοι του Χλωμού καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές από Αλβανούς βοσκούς – Ο Δήμος Δρόπολης και η αστυνομία δεν δίνουν λύση

Οι κάτοικοι του Χλωμού καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές από Αλβανούς βοσκούς – Ο Δήμος Δρόπολης και η αστυνομία δεν δίνουν λύση

Για να βρουν το δίκιο τους…

Στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή "Fiks Fare" οι κάτοικοι του χωριού Χλωμού Πωγωνίου του Δήμου Δρόπολης , κατήγγειλαν ότι δέχονται απειλές για την ζωή τους από Αλβανούς βοσκούς, ώστε να βρουν το δίκιο τους.

Σύμφωνα με τους κάτοικους , τον τελευταίο καιρό, ένας Αλβανός βοσκός, τους απείλησε με καραμπίνα και τσεκούρι, ισχυρίστηκε ότι τα βοσκοτόπια της περιοχής είναι αποκλειστικής χρήσης δικιάς του, τα οποία του είχε μισθώσει ο Δήμος Δρόπολης.

Ο Δήμαρχος Δρόπολης κ. Τόλης Δημήτρης και ο επιθεωρητής της Αλβανικής αστυνομίας στην περιοχή, παρόλο που είχαν ενημερωθεί και επισήμως από τους κατοίκους , προτίμησαν να τηρήσουν σιγή ιχθύος αφού μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ενέργεια.

Ο δημοσιογράφος της συγκεκριμένης εκπομπής επικοινώνησε με τον επιθεωρητή της αλβανικής αστυνομίας Haxhi Leska και έθεσε το ερώτημα αν οι συγκεκριμένες καταγγελίες έχουν παραπεμφθεί στην εισαγγελία Αργυροκάστρου. Ο Haxhi Leska δήλωσε ότι δεν είναι αρμοδιότητα του να δίνει τέτοιου είδους πληροφορίες. O Δήμαρχος Δρόπολης δήλωσε ότι είναι ενημερωμένος για τις καταγγελίες και θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Είναι αδιανόητο ο Δήμος Δρόπολης να νοικιάζει την πατρική μας γη σε Αλβανούς, είτε σε βοσκούς είτε σε ψευτοεπενδυτές. Η γη ανήκει μόνον στους κατοίκους της Δρόπολης.

Λάθος οι χειρισμοί του Δήμου Δρόπολης

Οι χειρισμοί του Δημάρχου Δρόπολης και του Δημοτικού συμβουλίου ειδικά στο θέμα που αφορά την διαχείριση και την εκμετάλλευση της Δροπολίτικης γης, όπως όλα δείχνουν οδηγούν στο Εθνικό ξεπούλημα της σε Αλβανούς. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι και η κατασκευή ανεμογεννητριών.

Σίγουρα μια μέρα εμείς οι Δροπολίτες και οι Πωγωνίσιοι θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα μας πουν ότι είμαστε ξένοι στην πατρική μας γη και ότι δεν μας ανήκει πλέον…πρέπει να χαραχτεί νέα πολιτική γραμμή που θα έχει πάνω απ' όλα το συμφέρον του Ελληνισμού.


Κάλεσμα της «ΑΣΑ» για δυναμικό παρών των Βορειοηπε...
Τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στους φοιτητές καθυσ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://dropolinews.gr/

13 Οκτωβρίου 2021
H επιλογή του ομογενή Γιώργου Τσούνη να είναι υποψήφιος πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα έχει δεχθεί επικρ...
08 Οκτωβρίου 2021
O Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζορτζ Τζέιμς Τσούνης είναι η πρόταση του προέδρου Τζο Μπάιντεν γι...
04 Οκτωβρίου 2021
Ως κεραυνός αν αιθρία έπεσε η είδηση στην Ομογένεια του Λόουελ, αλλά και γενικότερα στους Αμερικανού...
25 Σεπτεμβρίου 2021
Απλοποιείται, από το νέο έτος, η διαδικασία καταχώρησης ληξιαρχικών πράξεων Ελλήνων πολιτών στο εξωτ...
19 Οκτωβρίου 2021
Υφέρποντες επικίνδυνοι μεγαλοϊδεατισμοί Γραφεί ο Σταύρος Τζίμας O Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμ...
18 Οκτωβρίου 2021
Γνωρίζοντας πως η αλβανική Κυβέρνηση δεν θα έγκρινε το Νομοσχέδιο της οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ» για την εκ...
17 Οκτωβρίου 2021
Ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα μιλά ανοικτά για την προοπτική ενώσεως της Αλβανίας με το Κόσσοβο. ...
16 Οκτωβρίου 2021
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον αριθμό των αλβανόφωνων αναγνωστών που παρακολουθούν και επηρεάζονται ...