Έκλεψε πήγε Αλβανία και τον «τσίμπησαν» στην επιστροφή στην Κακαβιά!
Άμεσα εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου υπόθεση αφαίρεσης τσάντας από κατάστημα εστίασης σε περιοχή του Πωγωνίου, η οποία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου 2026.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος φέρεται να αφαίρεσε την τσάντα αλλοδαπής, που την είχε ξεχάσει στο κατάστημα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, ταξιδιωτικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.
Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε άμεσα ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ήταν πελάτης της επιχείρησης και αποχώρησε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έχοντας πάρει μαζί του την τσάντα.
Συνελήφθη κατά την επιστροφή του από την Αλβανία
Αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, κατά την επανείσοδό του στην Ελλάδα από την Αλβανία, όπου είχε μεταβεί για λίγες ώρες.
Η τσάντα, μαζί με το χρηματικό ποσό, εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την υπόθεση χειρίστηκε το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου.



Κανένα σχόλιο! Γίνε ο πρώτος.