ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Γκάρος κατά Τόλη – Καταγγέλλει κλίμα τρομοκρατίας στο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο

Kostas-Garos.-750x375

Αξιότιμε Κύριε Γενικέ Πρόξενε της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο!

Με ιδιαίτερη ανησυχία και αναστάτωση νιώθω την υποχρέωση να σας επισύρω την προσοχή και να σας ζητήσω να λάβετε θέση ως εκπρόσωποςτου εθνικού κέντρου στα όσα έκτροπα μεσολαβούν τις τελευταίες ώρες στο Δήμο Δρόπολης και Πωγωνίου και σε σχέση με την εκλογική διαδικασία.

Με το δικαίωμα που μου εξασφαλίζει ο νόμος και σεβόμενος όλες τις νομικές διαδικασίες υπέβαλα υποψηφιότητα δημάρχου στο δήμο Δρόπολης για τις δημοτικές εκλογές της 14ης Μαΐου.

Κατά περίεργο τρόπο, το γεγονός προκάλεσε την απαράδεκτη ηθική, εθνική και νομική αντίδραση των μηχανισμών των νυν δημάρχου και του κρατικού μηχανισμού που κρύβεται πίσω απ΄ αυτόν.

Παραβιάζοντας τον νόμο υποχρεώνει τον πρόεδρο της τοπικής εκλογικής επιτροπής να μη δεχτεί τον φάκελο υποβολής υποψηφιότητας. Παραβιάζοντας τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων αντλεί τα στοιχεία των όσων υπέγραψαν προς στήριξη της υποψηφιότητάς μας, από την ίδια επιτροπή και στη συνέχεια με πράγματι μαφιόζικους τρόπους τα σαΐνια του νυν δημάρχου απειλούν τους Έλληνες Δροπολίτες και Πωγωνίσιους να άρουν τις υπογραφές διότι διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν ποινές από απομάκρυνση από τη θέση εργασίας μέχρι και λοιπές τιμωρίες. Με υποδείξεις του μηχανισμού του νυν δημάρχου συνεργάτες μας έχουν κληθεί στην αστυνομία και ανακρίνονται ή πιέζονται να άρουν την υποστήριξη.

Προσωπικά με παρακολουθούν απειλητικά άνθρωποι του δημάρχου.

Από την άλλη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η υπόθεση της δικαίωσής μου έχει λάβει την νομική οδό και ο δήμος Δρόπολης και Πωγωνίου είναι ο μόνος με προβλήματα του είδους και δυσφημίζεται με τον πιο αισχρό τρόπο σε όλη τη χώρα.

Για μας τους νέους ανθρώπους που πραγματικά μας πονάει ο τόπος μας και επιδιώκουμε αλλαγή πορείας των υπηρεσιών του δήμου σε όφελος των Ελλήνων και όχι προς συμφέροντα του γνωστού κύκλου του δημάρχου και των κυβερνητικών στελεχών που κρύβονται πίσω του.

Ταυτόχρονα, επειδή πρόκειται για μια εθνική υπόθεση και επειδή γνωρίζουμε την συνεργασία Σας μαζί του, την οποία αυτός αξιοποίησε για να αποθρασύνει την αντεθνική του δράση, ζητούμε την δική Σας παρέμβαση για τη συμμόρφωση του κυρίου αυτού στις αρχές του εθνικού πνεύματος, της δημοκρατίας και της νομοθεσίας.

Εμείς δε θα καταθέσουμε τα όπλα γιατί βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και για να πετύχουμε δε θα πτοηθούμε να καταδικάσουμε και καταγγείλουμε την όποια αδικία.

Αυτό κρίνουμε εμείς, τον καλύτερο δρόμο για απαλλάξουμε τους Έλληνες από το φόβο, την υποταγή και την υποδούλωση, για να πετύχουμε μια πραγματική ενότητα και εθνική σύμπνοια!

Για τους λόγους αυτούς νομίζουμε, ότι ως αρχή που εκπροσωπεί το εθνικό κέντρο, επιβάλλεται και οφείλετε να αναλάβετε τις ευθύνες Σας

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση

Κωστας Γκαρος


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

04 Ιουνίου 2024
Σε σχέση με την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τοποθετήθηκε ο υπουργός Παιδείας τη...
19 Μάι 2024
Σε μία συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πατριαρχική Μεγάλη του ...
18 Μάι 2024
Η θέση της Ελλάδας στον διεθνή εκπαιδευτικό και ερευνητικό χάρτη έχει ενισχυθεί σημαντικά κατά την τ...
30 Απριλίου 2024
Κοντά στους ευσεβείς πιστούς της Ενορίας - Κοινότητος Αγίας Ευφημίας, στο προάστιο Bankstown του Σύδ...
07 Ιουνίου 2024
Έχω την τιμή να γνωρίζω πολύ καλά και τον Φρέντη αλλά και τον Πύρρο. Τους εκτιμώ βαθύτατα και τους δ...
17 Μάι 2024
Τον Απρίλιο του 1939, επί βασιλείας Αχμέτ Ζώγου, η αλβανική Βουλή αποφάσισε ότι όποια χώρα βρίσκεται...
08 Μάι 2024
Σε μια χρονική στιγμή που οι ελληνοαλβανικές σχέσεις δεν διανύουν την καλύτερη τους περίοδο ο Ε. Ράμ...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...