ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Απάντηση στο Δήμο Δρόπολης…

Απάντηση στο Δήμο Δρόπολης…

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε το δελτίο τύπου του Δήμου Δρόπολης σχετικά με τη δημοσίευση του άρθρου με τίτλο «Η αλβανοποίηση του μειονοτικού χωριού Ραντάντες με την ευλογία του Δήμου Δρόπολης σε δίγλωσση πινακίδα»

Αν καθίσει κάνεις και δει πιο βαθιά την συγκεκριμένη ανακοίνωση, θα συμπεράνει ότι ο δήμαρχος κ. Τόλης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε μια «κατάσταση ταραχής και φόβου» για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ως συντάκτες του dropolinews.gr ξεκαθαρίζουμε, η ιστοσελίδα μας είναι μέσο ανεξάρτητης ενημέρωσης και οφείλουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και να τα καταγγέλλουμε δημοσίως. Τα σχόλια σας περί μικρό πολιτικής και φλυαρίας, σας τα επιστρέφουμε πίσω με την επισήμανση δεν εξυπηρετούμε πολιτικά συμφέροντα.

Άλλωστε σε μια ελεύθερη Δημοκρατία και ειδικά στην πολιτική πρέπει να μάθετε, να δέχεστε κριτική και να παραδέχεστε τα λάθη σας. Απεμπολήστε από πάνω σας τις αντιλήψεις του κουμμουνισμού και εμπλουτίστε τις γνώσεις σας με φιλελεύθερες ιδέες. Ο δήμος ανήκει στον λαό της Δρόπολης.

Είμαστε χαρούμενοι που με την συγκεκριμένη δημοσίευση διορθώσατε το λάθος σας, έστω και με προσωρινό τρόπο την πινακίδα και ας ισχυρίζεστε άλλα. (Επισημαίνουμε για το τυπικό της υπόθεσης η ελληνική γραφή είναι Ραντάντες όπως Τεριαχάτες και Βουλιαράτες).

Ακόμα κάνατε αναφορά σε έργα και ειδικά για τον δρόμο που κατασκευάστηκε για την Παναγία της Επισκοπής, κάτι που δεν αναφέραμε εμείς.

Αν θέλετε ο κόσμος να μάθει την αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο έργο έχει έρθει από τον προηγούμενο δήμαρχο μέσω του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA "ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 2014-2020" και στην συνεργασία που είχε με τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη της Άρτας.

Όπως γνωρίζουμε όλα τα έργα χρειάζονται και μια περίοδο ωρίμανσης, και ως νυν δημοτική αρχή (εκλεγμένη με μη δημοκρατικό τρόπο) έπρεπε αναγκαστικά να υλοποιήσετε το συγκεκριμένο έργο όπως και άλλα μεγάλα έργα στο Δήμο Δρόπολης που έχουν την υπογραφή της πρώην Δημοτικής Αρχής.

Ενδεικτικά παραθέτουμε και δημοσιεύματα του Ηπειρώτικου Τύπου (πατήστε ΕΔΩ )

Ελπίζουμε να κατατοπίσαμε τους αναγνώστες – Η ενημέρωση συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας. 


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

16 Ιουλίου 2024
Στην Πρίγκηπο παρευρέθηκε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή τους εορτασμούς για τα εκατό χρόνια της Ι...
28 Ιουνίου 2024
Την έμφαση που δίνει το Υπουργείο Εξωτερικών στη στήριξη της ελληνομάθειας και στην προβολή του ελλη...
04 Ιουνίου 2024
Σε σχέση με την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τοποθετήθηκε ο υπουργός Παιδείας τη...
19 Μάι 2024
Σε μία συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πατριαρχική Μεγάλη του ...
25 Ιουνίου 2024
Στην ιστορική Μονή της Αγίας Τριάδας, στην περιφέρεια της κοινότητας Πέπελης της Δρόπολης, λειτούργη...
07 Ιουνίου 2024
Έχω την τιμή να γνωρίζω πολύ καλά και τον Φρέντη αλλά και τον Πύρρο. Τους εκτιμώ βαθύτατα και τους δ...
17 Μάι 2024
Τον Απρίλιο του 1939, επί βασιλείας Αχμέτ Ζώγου, η αλβανική Βουλή αποφάσισε ότι όποια χώρα βρίσκεται...
08 Μάι 2024
Σε μια χρονική στιγμή που οι ελληνοαλβανικές σχέσεις δεν διανύουν την καλύτερη τους περίοδο ο Ε. Ράμ...