ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Απάντηση στο Δήμο Δρόπολης…

Απάντηση στο Δήμο Δρόπολης…

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε το δελτίο τύπου του Δήμου Δρόπολης σχετικά με τη δημοσίευση του άρθρου με τίτλο «Η αλβανοποίηση του μειονοτικού χωριού Ραντάντες με την ευλογία του Δήμου Δρόπολης σε δίγλωσση πινακίδα»

Αν καθίσει κάνεις και δει πιο βαθιά την συγκεκριμένη ανακοίνωση, θα συμπεράνει ότι ο δήμαρχος κ. Τόλης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε μια «κατάσταση ταραχής και φόβου» για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ως συντάκτες του dropolinews.gr ξεκαθαρίζουμε, η ιστοσελίδα μας είναι μέσο ανεξάρτητης ενημέρωσης και οφείλουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και να τα καταγγέλλουμε δημοσίως. Τα σχόλια σας περί μικρό πολιτικής και φλυαρίας, σας τα επιστρέφουμε πίσω με την επισήμανση δεν εξυπηρετούμε πολιτικά συμφέροντα.

Άλλωστε σε μια ελεύθερη Δημοκρατία και ειδικά στην πολιτική πρέπει να μάθετε, να δέχεστε κριτική και να παραδέχεστε τα λάθη σας. Απεμπολήστε από πάνω σας τις αντιλήψεις του κουμμουνισμού και εμπλουτίστε τις γνώσεις σας με φιλελεύθερες ιδέες. Ο δήμος ανήκει στον λαό της Δρόπολης.

Είμαστε χαρούμενοι που με την συγκεκριμένη δημοσίευση διορθώσατε το λάθος σας, έστω και με προσωρινό τρόπο την πινακίδα και ας ισχυρίζεστε άλλα. (Επισημαίνουμε για το τυπικό της υπόθεσης η ελληνική γραφή είναι Ραντάντες όπως Τεριαχάτες και Βουλιαράτες).

Ακόμα κάνατε αναφορά σε έργα και ειδικά για τον δρόμο που κατασκευάστηκε για την Παναγία της Επισκοπής, κάτι που δεν αναφέραμε εμείς.

Αν θέλετε ο κόσμος να μάθει την αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο έργο έχει έρθει από τον προηγούμενο δήμαρχο μέσω του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA "ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 2014-2020" και στην συνεργασία που είχε με τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη της Άρτας.

Όπως γνωρίζουμε όλα τα έργα χρειάζονται και μια περίοδο ωρίμανσης, και ως νυν δημοτική αρχή (εκλεγμένη με μη δημοκρατικό τρόπο) έπρεπε αναγκαστικά να υλοποιήσετε το συγκεκριμένο έργο όπως και άλλα μεγάλα έργα στο Δήμο Δρόπολης που έχουν την υπογραφή της πρώην Δημοτικής Αρχής.

Ενδεικτικά παραθέτουμε και δημοσιεύματα του Ηπειρώτικου Τύπου (πατήστε ΕΔΩ )

Ελπίζουμε να κατατοπίσαμε τους αναγνώστες – Η ενημέρωση συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας. 


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

10 Ιουνίου 2023
Τη φωνή τους ενώνουν οι ελληνοαμερικανικές οργανώσεις για να εκφράσουν την αντίθεση τους στην άνευ ό...
22 Μάι 2023
Μεγαλύτερη διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, υψηλότερα ποσοστά σε ΚΚΕ και ΜέΡα25 και χαμηλότερα για ...
20 Μάι 2023
Ιστορική μέρα η σημερινή για την ομογένεια καθώς για πρώτη φορά Έλληνες του εξωτερικού συμμετέχουν ω...
19 Μάι 2023
Την Παρασκευή, 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, στον Αρχιεπισκοπικό Να...
06 Ιουνίου 2023
Η Ελληνική Εθνική Μειονότητα στην Αλβανία, και ειδικά στη Χειμάρρα, είναι η μόνη συμπαγής ελληνική κ...
03 Ιουνίου 2023
Την 30ετή ιστορία της Οργάνωσης της Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ» φρόντισε να καταγράψει ένα από τ...
03 Ιουνίου 2023
To τρίγωνο των Βαλκανίων και η «φωλιά του δράκου»Τα βίαια επεισόδια στο βόρειο Κόσοβο ήρθαν να μας υ...
29 Μάι 2023
Μετά τη συνάντησή της, τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, με τον Ελληνα υπουργό Νίκο Δένδια, στο περιθώριο τ...