ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Απάντηση στο Δήμο Δρόπολης…

Απάντηση στο Δήμο Δρόπολης…

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε το δελτίο τύπου του Δήμου Δρόπολης σχετικά με τη δημοσίευση του άρθρου με τίτλο «Η αλβανοποίηση του μειονοτικού χωριού Ραντάντες με την ευλογία του Δήμου Δρόπολης σε δίγλωσση πινακίδα»

Αν καθίσει κάνεις και δει πιο βαθιά την συγκεκριμένη ανακοίνωση, θα συμπεράνει ότι ο δήμαρχος κ. Τόλης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε μια «κατάσταση ταραχής και φόβου» για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ως συντάκτες του dropolinews.gr ξεκαθαρίζουμε, η ιστοσελίδα μας είναι μέσο ανεξάρτητης ενημέρωσης και οφείλουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και να τα καταγγέλλουμε δημοσίως. Τα σχόλια σας περί μικρό πολιτικής και φλυαρίας, σας τα επιστρέφουμε πίσω με την επισήμανση δεν εξυπηρετούμε πολιτικά συμφέροντα.

Άλλωστε σε μια ελεύθερη Δημοκρατία και ειδικά στην πολιτική πρέπει να μάθετε, να δέχεστε κριτική και να παραδέχεστε τα λάθη σας. Απεμπολήστε από πάνω σας τις αντιλήψεις του κουμμουνισμού και εμπλουτίστε τις γνώσεις σας με φιλελεύθερες ιδέες. Ο δήμος ανήκει στον λαό της Δρόπολης.

Είμαστε χαρούμενοι που με την συγκεκριμένη δημοσίευση διορθώσατε το λάθος σας, έστω και με προσωρινό τρόπο την πινακίδα και ας ισχυρίζεστε άλλα. (Επισημαίνουμε για το τυπικό της υπόθεσης η ελληνική γραφή είναι Ραντάντες όπως Τεριαχάτες και Βουλιαράτες).

Ακόμα κάνατε αναφορά σε έργα και ειδικά για τον δρόμο που κατασκευάστηκε για την Παναγία της Επισκοπής, κάτι που δεν αναφέραμε εμείς.

Αν θέλετε ο κόσμος να μάθει την αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο έργο έχει έρθει από τον προηγούμενο δήμαρχο μέσω του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA "ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 2014-2020" και στην συνεργασία που είχε με τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη της Άρτας.

Όπως γνωρίζουμε όλα τα έργα χρειάζονται και μια περίοδο ωρίμανσης, και ως νυν δημοτική αρχή (εκλεγμένη με μη δημοκρατικό τρόπο) έπρεπε αναγκαστικά να υλοποιήσετε το συγκεκριμένο έργο όπως και άλλα μεγάλα έργα στο Δήμο Δρόπολης που έχουν την υπογραφή της πρώην Δημοτικής Αρχής.

Ενδεικτικά παραθέτουμε και δημοσιεύματα του Ηπειρώτικου Τύπου (πατήστε ΕΔΩ )

Ελπίζουμε να κατατοπίσαμε τους αναγνώστες – Η ενημέρωση συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας. 


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

30 Απριλίου 2024
Κοντά στους ευσεβείς πιστούς της Ενορίας - Κοινότητος Αγίας Ευφημίας, στο προάστιο Bankstown του Σύδ...
20 Απριλίου 2024
Επιμορφωτικό σεμινάριο με τη μορφή βιωματικού εργαστηρίου και με θέμα την παράδοση και τον παραδοσια...
19 Απριλίου 2024
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των διπλωματικών και προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό για ...
13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...