Συζήτησαν τα θέματα που αφορούν την περιοχή και τον σύλλογο

Συνάντηση του Επικεφαλής της παράταξης ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' κ. Ανδρέα Κούρτη με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγιος Κοσμάς» κα. Ανέτα Γκούντη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στην Περιφέρεια Αττικής την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020. 

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον σύλλογο, την αναβίωση και τη διατήρηση των παραδόσεων της περιοχής καθώς και η ανάπτυξη της υπαίθρου και ειδικά της περιοχής του Αγίου Κοσμά και της ευρύτερης ορεινής περιοχής. 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε τον κ. Κούρτη για τις δράσεις και τις ενέργειες του συλλόγου, αναφέρθηκε στους στόχους στην εως τώρα δραστηριότητά του και στην περαιτέρω πορεία του ενώ συμφώνησαν ότι θα πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για την περιφρούρηση του πολιτισμού αλλά και την ανάδειξη των τοπικών εθίμων.

Ο κ. Κούρτης που έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τα πολιτιστικά δρώμενα, άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να στηρίζει το έργο του συλλόγου στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου και των αρμοδιοτήτων του. Επίσης ευχήθηκε στην Πρόεδρο καλή επιτυχία στο έργο που επιτελεί, δηλώνοντας ότι είναι στο πλάι της σε οτιδήποτε χρειαστεί για την ανάδειξη του πολιτισμού. 

Από την πλευρά της η κα. Γκούντη ευχαρίστησε τον κ. Κούρτη για την συνάντηση και την διαχρονική στήριξή του προς τον σύλλογό της.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, διήρκησε περίπου μία ώρα ενώ και οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τη διάθεσή τους για αγαστή και στενότερη συνεργασία.