Δωρεα 1 εκατομμύριο δολάρια στο Ταμείο Συνταξιοδότησης Κληρικών από την Ηγεσία των 100

Δωρεα 1 εκατομμύριο δολάρια στο Ταμείο Συνταξιοδότησης Κληρικών απο την Ηγεσία των 100

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνεδρίασης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ηγεσίας–100, ανταποκρινόμενο στην έκκληση που απηύθυνε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής να δοθεί 1 εκατομμύριο δολάρια στο Ταμείο Συνταξιοδότησης Κληρικών σύμφωνα με το δημοσίευμα του Εθνικού Κήρυξ .

Σχολιάζοντας την απόφαση της Ηγεσίας–100, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε: "Για μία ακόμη φορά, η Ηγεσία–100 ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Εκκλησίας. Πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε για την επίλυση του προβλήματος του Ταμείου Συνταξιοδότησης Κληρικών. Με τη συγκεκριμένη γενναιόδωρη προσφορά βαδίζουμε με ασφάλεια προς την κατεύθυνση εξυγίανσης του Ταμείου και διασφαλίζουμε το μέλλον του ιερού κλήρου μας. Σύνολη η Ιερά Αρχιεπισκοπή ευχαριστεί θερμά την Ηγεσία–100 για το όραμά της και τη δέσμευσή της στο έργο της Εκκλησίας μας".

Επιβεβαιώνοντας την υποστήριξη και την αγάπη προς τον κλήρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μας, ο κ. Αργύρης Βασιλείου, Πρόεδρος της Ηγεσίας–100, δήλωσε: "Δεν υπάρχει, επί του παρόντος, μεγαλύτερη ανησυχία για την Εκκλησίας μας από το ζήτημα της κοινωνικής πρόνοιας των κληρικών μας. Η Ηγεσία–100 βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή της στήριξης της εκπαίδευσης των σπουδαστών μας και των αναγκών του κλήρου μας. Η πρωτοβουλία της Εκτελεστικής Επιτροπής αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μας προς τον Αρχιεπίσκοπό μας και προς την ικανότητά του να ιεραρχεί τις προτεραιότητες της Εκκλησίας μας".
Τετ-α-τετ Τσαβούσογλου με τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ της ...
H Αλβανία απέκτησε νέο ραντάρ για την επιτήρηση το...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://dropolinews.gr/

26 Ιουλίου 2021
Οι Ηπειρώτες στα δύστυχα χρόνια της δουλείας ταξίδευαν στην Βαλκανική Χερσόνησο, στη Βλαχιά, στην Κω...
18 Ιουλίου 2021
BBC: Στρατιωτική βάση στά Κατεχόμενα ἀνακοινώνει ὁ Ἐρντογάν στίς 20 Ἰουλίου Γράφει ὁ Βύρων Γ. Πολύδω...
17 Ιουλίου 2021
Προβληματισμό ως και ερωτηματικά προκαλεί η συνεχώς ενισχυόμενη συνεργασία των Τιράνων με την Αγκυρα...
16 Ιουλίου 2021
Ήταν οι προσπάθειες και ο αγώνας που έδωσε η οργάνωση της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ», αλλά ήταν και η κινητοποί...