ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Βορειοηπειρώτες χρειάστηκαν να μεταφερθούν για νοσηλεία στην Ήπειρο αντιμετώπισαν δυσκολίες από τις ελληνικές αρχές στα σύνορα

eody-kakavia-2-960x672

Ο πρώην πρόεδρος της "ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ" Λεωνίδας Παππάς σε ανάρτηση του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αναφέρει δυο περιστατικά Βορειοηπειρωτών που χρειάστηκαν να μεταφερθούν στα Γιάννενα και στην Ηγουμενίτσα. Δυστυχώς από τα γραφόμενα για ακόμη μια φορά διαπιστώνουμε ότι είμαστε Έλληνες Β' κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Πατρίδα μ αραεύω σε αμόν καταραμένος ...

1. Ο 65χρονος Β. Χ. από το χωριό Βρομερό του Δ. Φοινίκης, έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.Μετά από προσπάθειες δύο ημερών ήρθε η πολυπόθητη έγκριση από την Πολιτική Προστασία.Η αστυνομικός ( κατά σύμπτωση συμμετείχε στο συνδυασμό του δημάρχου Ιωαννίνων) δεν επέτρεψε την είσοδο γιατί διαπίστωσε πως ο νοσοκομειακός γιατρός που ετοίμασε την έκθεση - δήλωση με την οποία αναλάμβανε τον ασθενή,κάτι που προβλέπει η διαδικασία, δεν ήταν από το εφημερεύον νοσοκομείο αλλά από το "Χατζηκώστα".

2. Ζευγάρι από τους Αγίους Σαράντα, Έλληνες πολίτες και οι δύο, έπρεπε να πάει επειγόντως στην Ηγουμενίτσα γιατί η κοπέλα είχε επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της. Καλέσανε ταξί να τους παραλάβει από την (κλειστή) διάβαση του Μαυρομάτη, χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες της παρανομίας τους. Τους συνελαβε η Αστυνομία, ο οδηγός του ταξί και ο σύζυγός οδηγήθηκαν στο Τμήμα ενώ η έγκυος μεταφέρθηκε με περιπολικό στο γυναικολόγο. Μετά από αρκετές ώρες τους γύρισαν στα σύνορα, δίνοντας τους και ένα "ραβασάκι" αξίας 11.000 ευρώ.Απο 5.000 ευρώ για παρνομη είσοδο στη χώρα (ο Έλληνας μπήκε παράνομα στη χώρα του ) και 500 γιατί δεν είχαν συμπληρώσειPLF. Φυσικά τα τοπικά μέσα των Ιωαννίνων φτιάξανε το δικό τους φανταστικό σενάριο "για αλλοδαπούς με ύποπτα κρούσματα Κορονοϊού που μπήκαν να σπείρουν το κακο "

Συγχαρητήρια στους τοπικούς άρχοντες της Νότιας Ηπείρου! Εμψύχωσαν την αστυνομία να αντιμετωπίσουν με τον πρέποντα τρόπο τους άλλους Ηπειρώτες,τους "μολυσμένους" !


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

26 Μαρτίου 2024
Την αμέριστη υποστήριξη προς τον κυπριακό ελληνισμό εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής σε συνάντηση με α...
25 Μαρτίου 2024
Στη στενή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας για την αντιμετώπιση των σύγχρονων δ...
24 Μαρτίου 2024
Αγαπητοί μου συμπατριώτες, Ελληνίδες και Έλληνες του εξωτερικού,Η 25η Μαρτίου 1821, ημέρα κήρυξης τη...
10 Μαρτίου 2024
Η νέα Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον, Αικατερίνη Νασίκα, επέδωσε τα διαπιστευτήριά της στον Πρ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...
25 Μαρτίου 2024
Προσπερνώ αν η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη ικανοποιεί τις εκλογικές ανάγκες της Νέας Δημοκρατίας...
25 Μαρτίου 2024
Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 ήταν μία Πανελλήνια εξέγερση με εθνικό και θρησκευτικό χαρακτήρα. Συμ...
13 Μαρτίου 2024
Την προδιαγεγραμμένη απόφαση για καταδίκη του Φρέντι Μπελέρη, ώστε πρακτικά να ανατραπεί το αποτέλεσ...