Ο Πύρρος Δήμας αποχαιρέτησε και δημοσίως την αγαπημένη του μητέρα, με ένα συγκινητικό μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram.

Στην ανάρτησή του αναφέρει :

Όπως ίσως γνωρίζετε αυτές τις μέρες έχασα τη μητέρα μου, Λευτερία. Μια γυναίκα της οποίας η ζωή θα μπορούσε να είναι βιβλίο. Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα στο φούρνο που δούλευε όταν ήμουν ακόμα παιδί, να σηκώνει και να πετάει τα εικοσάκιλα σακιά αλεύρι σαν να ήταν πούπουλα. Η δύναμη της αυτή ήταν πηγαία και δε θα μπορούσε να είναι απλά αποτέλεσμα της βιοποριστικής μας ανάγκης. Αυτή η δύναμη είχε ως αφετηρία της την αγάπη της για τα παιδιά της, εμένα και τον αδερφό μου. Ελπίζω να έχω καταφέρει έστω και λίγη από αυτή τη δύναμη να έχει περάσει στα παιδιά μου. Καλό ταξίδι μάνα.

Η κ. Ελευθερία Δήμα, μητέρα του Ολυμπιονίκη, Πύρρου Δήμα αναπαύεται από χθες στην αγκαλιά της Χιμαριώτικης γης που τόσο πολύ αγαπούσε.

Στο τελευταίο αντίο την συνόδεψαν τα παιδιά της Πύρρος και Οδυσσέας, συγγενείς και φίλοι, οι κάτοικοι της Χιμάρας αλλά και ευρύτερα ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός. Τάφηκε πλάι στον σύζυγό της Βίκτωρα Δήμα, ο οποίος είχε φύγει απ' τη ζωή το 2017.Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της!