Συνάντηση του Επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» στην Περιφέρεια Αττικής με τον Προέδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.

Με τον Πρόεδρο του Δ.Σ της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε) και πρώην Υφυπουργό και βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Αντώνη Μπέζα, συναντήθηκε, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, στα γραφεία της παράταξης στην Περιφέρεια Αττικής, ο Επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» και αρμόδιος Περιφερειακός Σύμβουλος για τα ζητήματα των Βορειοηπειρωτών στην Περιφέρεια Αττικής κ. Ανδρέας Κούρτης.

Ανοίγοντας τη συζήτηση, ο Επικεφαλής της παράταξης, ευχαρίστησε τον κ. Πρόεδρο για την συνάντηση, τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων σ' αυτή την κρίσιμη για την οικονομία μας συγκυρία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στρατηγικών του στόχων για την βέλτιστη αξιοποίηση και διαφύλαξη των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, αναπτύχτηκε συζήτηση αναφορικά με την συνολική δράση και το έργο της παράταξης στην Περιφέρεια Αττικής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα ζητήματα που αφορούν τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, τόσο, για όσους διαβιούν στην Ελλάδα, όσο και για αυτούς που διαβιούν στην Αλβανική επικράτεια.

Επιπλέον, ο κ. Κούρτης αναφέρθηκε στο πλούσιο βιογραφικό του κ. Μπέζα τόσο όσον αφορά στην επαγγελματική του πορεία όσο και στην ενασχόλησή του με τα κοινά κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην συμβολή και το έργο του πρώην Υφυπουργού στην διαχρονική επίλυση σημαντικών προβλημάτων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι σπουδαίος φίλος και γνώστης των ζητημάτων που απασχολούν την Βορειοηπειρωτική κοινότητα, στεκόμενος όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στους Βορειοηπειρώτες».

Από την πλευρά του ο κ. Πρόεδρος, αφού άκουσε με ενδιαφέρον τα θέματα που τέθηκαν, ευχαρίστησε τον Επικεφαλής της παράταξης για την πρόσκληση και τόνισε ότι θα συνεισφέρει στην ανάδειξη και προώθηση των ζητημάτων που τέθηκαν και η συμπαράσταση θα είναι συνεχής. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εξαιρετικά σημαντική αποστολή που καλείται να διαχειριστεί ως Πρόεδρος του Δ.Σ της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου, στις πρωτοβουλίες και τους μελλοντικούς στόχους, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «την αναπτυξιακή προοπτική της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα, την προσέλκυση επενδύσεων και τη στήριξη της οικονομικής ανάκαμψης, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο».

Οι συζητήσεις έγιναν σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές η κοινή πρόθεση για ενισχυμένη συνεργασία στο μέλλον.