Στο ιστορικό στρατιωτικό κοιμητήριο στους Βουλιαράτες μετέβη ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Εντεταλμένος Σύμβουλος των Βορειοηπειρωτών και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Συμμαχίας για την Αττική (ΑΣΑ), κ. Ανδρέας Κούρτης.

Ο ίδιος ως μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας συμμετείχε στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου και στις επίσημες Τελετές Μνήμης προς Τιμήν των Ελλήνων Πεσόντων (1940-1941) που έλαβαν μέρος στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου.

Ο κ. Ανδρέας Κούρτης εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε στεφάνι στο ιστορικό στρατιωτικό κοιμητήριο των Βουλιαρατών, τιμώντας τη μνήμη των Ελλήνων πεσόντων στρατιωτικών κατά τον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο (1940-1941).

Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Επίσης στεφάνι για τους Έλληνες Πεσόντες κατέθεσε και ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο Επικεφαλής της ΑΣΑ, κ. Ανδρέας Κούρτης, μαζί με τον Πύρρο Δήμα και την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα, πήγαν στο κοιμητήριο της περιοχής και κατέθεσαν στεφάνι στον τάφο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.