Πέντε νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός του πολύνεκρου τροχαίου που σημειώθηκε στην πλαγιά της Μουζίνας, στο ύψος του χωριού Γράψης Δροπολης.

Το επιβατικό βαν που πραγματοποιήσουμε το δρομολόγιο Τίρανα – Αγίους Σαράντα συγκρούστηκε με ένα τζιπ μάρκας Land Rover το οποίο προσπάθησε να κάνει προσπέραση σε κλειστή στροφή στο λαιμό της Μουζίνας. Το επιβατικό βαν έπεσε σε γκρεμό που είχε ως αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο πέντε άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

Σε ανακοίνωση της η αλβανική αστυνομία Αργυροκάστρου αναφέρει ότι οι νεκροί είναι ο 53χρόνος οδηγός του βαν Bardhi Proda κάτοικος Αγίων Σαράντα, ένα ζευγάρι από την Ουκρανία Olesander dhe Tetiana Fediaieva 48 και 53 χρονών αντίστοιχα και ένα ζευγάρι από τα Τίρανα Fiqiri και Drita Korçari ετών 77 και 72 ετών αντίστοιχα. Σοβαρά τραυματισμένη ανασύρθηκε από βαν η 25χρονη από το Φιερι Greta Kaberdini η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αργυροκάστρου χωρίς βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή της. Η 22χρονη οδηγός του οχήματος "Land Rover" Rexhina Çelhaka κάτοικος Τιράνων τραυματίστηκε ελαφρά, καθώς και δυο Ιταλοί συνεπιβάτες της.