Διαδικτυακά άκουσε φέτος τα κάλαντα των Χριστουγέννων ο Πρωθυπουργός καθώς ο κορονοϊός δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για στενές επαφές και συνωστισμό.

Aνάμεσα στους μαθητές που του τα έψαλλαν ήταν και οι μαθητές του  Ελληνοαλβανικού Σχολείου «Όμηρος», στην Κορυτσά και την Χιμάρα.

Ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους μαθητές δήλωσε :

«Σας ευχαριστούμε που μας θυμίσατε πόσο δυνατά χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού στα όμορφα χωριά σας. Με το καλό το 2021 να μας βρει όλους με υγεία, να τελειώνουμε με αυτήν τη μεγάλη περιπέτεια, για να μπορέσω να έρθω να σας επισκεφθώ από κοντά και να κάνω πράξη τον τελευταίο στίχο που μας είπατε, ότι πράγματι αξίζει, αξίζει να βρεθούμε στα μέρη σας, να σφίξουμε το χέρι, να σας πούμε πόσο σας αγαπάμε και πόσο σας στηρίζουμε. Σε εσάς, στις οικογένειές σας, στους δασκάλους σας, στους καθηγητές σας, εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία και το '21 να είναι μία καλύτερη χρονιά για όλους μας. Να είστε καλά, χρόνια πολλά», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα παιδιά του Ελληνοαλβανικού Σχολείου «Όμηρος», στην Κορυτσά και την Χειμάρρα.