ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Η Αλβανία θα είναι η «Επίσημη χώρα υποδοχής» της ταξιδιωτικής έκθεσης ITB Berlin το 2025

Η Αλβανία θα είναι η «Επίσημη χώρα υποδοχής» της ταξιδιωτικής έκθεσης ITB Berlin το 2025

Η Αλβανία και η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, η κορυφαία τουριστική έκθεση στον κόσμο, ανακοινώνουν στενή συνεργασία στην εκδήλωση ITB Berlin 2025.

«Μια μεγάλη σκηνή για μια φιλόδοξη χώρα: η Αλβανία και η ITB Berlin ανακοίνωσαν τη στενή συνεργασία τους για το 2025», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Έκθεσης του Βερολίνου.

Η χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης θα είναι ο επίσημος χώρος φιλοξενίας της ITB Berlin 2025, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου 2025 ως μια αμιγώς B2B (business to business) εμπορική έκθεση. Τα μέρη υπέγραψαν δήλωση πρόθεσης για κοινή εταιρική σχέση στο Βερολίνο.

Ως η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, η Έκθεση του Βερολίνου είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα που συγκεντρώνει στη γερμανική πρωτεύουσα ενδιαφερόμενους από πολλές χώρες.

Η Αλβανία έχει φιλόδοξα σχέδια για τα επόμενα χρόνια και δεκαετίες. Η συνεργασία με τη σημαντικότερη έκθεση στον κόσμο για τον τουρισμό θα δώσει μια ανεκτίμητη ώθηση και θα φέρει την τουριστική επιχείρηση της Αλβανίας πιο κοντά σε ένα ευρύτερο κοινό. Η Αλβανία θα παρουσιάσει στους καλεσμένους της τα παραδοσιακά έθιμα και τις γαστρονομικές γεύσεις.

Η Αλβανία αναμένεται να εκπροσωπηθεί με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στο εκθεσιακό κέντρο ITB Berlin καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Έκθεση του Βερολίνου είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία από το 1966. Στην ITB Berlin 2023, περίπου 5.500 εκθέτες από 161 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 90.000 επισκέπτες. Κατέγραψε συνολικά 24 χιλιάδες συμμετέχοντες σε συνολικά 200 συνεδρίες με 400 σημαντικούς ομιλητές. Αυτό είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο τουρισμός στην Αλβανία δεν βρίσκει οπαδούς μόνο στον τομέα του φυσικού τουρισμού, του γαστρονομικού τουρισμού, του πολιτιστικού τουρισμού, του τουρισμού υγείας, αλλά κυρίως του τουρισμού εκδηλώσεων μεγάλων συνεδρίων που είναι πάντα όλο και πιο σημαντικά.


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

28 Φεβρουαρίου 2024
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Λαμπρές με όλη την σημασία της λέξεως ήταν οι εορταστικές εκδηλώσεις των Ηπειρωτικών Συλλ...
27 Φεβρουαρίου 2024
«Γ. Κώτσηρας: Ανεκτίμητο εθνικό κεφάλαιο η Ομογένεια» Το διαρκές, έμπρακτο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης...
23 Φεβρουαρίου 2024
Ειδοποίηση για περιστατικά εξαπάτησης ελληνικών επιχειρήσεων στην Τουρκία εξέδωσε το Γενικό Προξενεί...
19 Φεβρουαρίου 2024
Σε λειτουργία τίθεται από σήμερα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγου...
28 Φεβρουαρίου 2024
Μια παράξενη ιστορία σημειώθηκε στη Δερβιτσάνη της Βορείου Ηπείρου. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ...
19 Φεβρουαρίου 2024
Εδώ ο κόσµος καίγεται –καταλήψεις, αγροτικά, ομόφυλα ζευγάρια– κι εσύ ασχολείσαι με τον Μπελέρη», εί...
19 Φεβρουαρίου 2024
Στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Η Εθνική Ε...
17 Φεβρουαρίου 2024
Απ' όλες τις επαφές μου στα κοινωνικά δίκτυα με ντόπιους και μειονοτικούς Έλληνες -- και με τους ομο...