ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Η Αλβανία θα είναι η «Επίσημη χώρα υποδοχής» της ταξιδιωτικής έκθεσης ITB Berlin το 2025

Η Αλβανία θα είναι η «Επίσημη χώρα υποδοχής» της ταξιδιωτικής έκθεσης ITB Berlin το 2025

Η Αλβανία και η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, η κορυφαία τουριστική έκθεση στον κόσμο, ανακοινώνουν στενή συνεργασία στην εκδήλωση ITB Berlin 2025.

«Μια μεγάλη σκηνή για μια φιλόδοξη χώρα: η Αλβανία και η ITB Berlin ανακοίνωσαν τη στενή συνεργασία τους για το 2025», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Έκθεσης του Βερολίνου.

Η χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης θα είναι ο επίσημος χώρος φιλοξενίας της ITB Berlin 2025, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου 2025 ως μια αμιγώς B2B (business to business) εμπορική έκθεση. Τα μέρη υπέγραψαν δήλωση πρόθεσης για κοινή εταιρική σχέση στο Βερολίνο.

Ως η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, η Έκθεση του Βερολίνου είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα που συγκεντρώνει στη γερμανική πρωτεύουσα ενδιαφερόμενους από πολλές χώρες.

Η Αλβανία έχει φιλόδοξα σχέδια για τα επόμενα χρόνια και δεκαετίες. Η συνεργασία με τη σημαντικότερη έκθεση στον κόσμο για τον τουρισμό θα δώσει μια ανεκτίμητη ώθηση και θα φέρει την τουριστική επιχείρηση της Αλβανίας πιο κοντά σε ένα ευρύτερο κοινό. Η Αλβανία θα παρουσιάσει στους καλεσμένους της τα παραδοσιακά έθιμα και τις γαστρονομικές γεύσεις.

Η Αλβανία αναμένεται να εκπροσωπηθεί με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στο εκθεσιακό κέντρο ITB Berlin καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Έκθεση του Βερολίνου είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία από το 1966. Στην ITB Berlin 2023, περίπου 5.500 εκθέτες από 161 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 90.000 επισκέπτες. Κατέγραψε συνολικά 24 χιλιάδες συμμετέχοντες σε συνολικά 200 συνεδρίες με 400 σημαντικούς ομιλητές. Αυτό είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο τουρισμός στην Αλβανία δεν βρίσκει οπαδούς μόνο στον τομέα του φυσικού τουρισμού, του γαστρονομικού τουρισμού, του πολιτιστικού τουρισμού, του τουρισμού υγείας, αλλά κυρίως του τουρισμού εκδηλώσεων μεγάλων συνεδρίων που είναι πάντα όλο και πιο σημαντικά.


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

30 Απριλίου 2024
Κοντά στους ευσεβείς πιστούς της Ενορίας - Κοινότητος Αγίας Ευφημίας, στο προάστιο Bankstown του Σύδ...
20 Απριλίου 2024
Επιμορφωτικό σεμινάριο με τη μορφή βιωματικού εργαστηρίου και με θέμα την παράδοση και τον παραδοσια...
19 Απριλίου 2024
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των διπλωματικών και προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό για ...
13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...