ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Διπλή δολοφονία στην Αλβανία "αποκαλύπτει" εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα από δέκα βρέφη  φέρεται να έχει πουλήσει σε ζευγάρια Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη ο δράστης του διπλού  φονικού στην Αλβανία. Αυτό καταγγέλλει ο αδερφός της μιας εκ των δυο εκδιδόμενων γυναικών που γάζωσε με το καλάσνικοφ ο 59χρονος .

Τα δυο θύματα ήταν αδερφές, η Χριστίνα και η Ζανέτ ήταν για χρόνια θύματα Trafficking. Ο δολοφόνος είχε συνάψει δεσμό με τη μια και αργότερα άρχισε να την εκδίδει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ενώ λίγα χρόνια μετά , έκλεψε και την 15χρονη τότε αδερφή της και την ώθησε κι εκέινη στην πορνεία. Οι δυο γυναίκες ζούσα για περισσότερο από 20 χρόνια έναν απίστευτο εφιάλτη στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα στην Θεσσαλονίκη.

Όπως  αποκαλύπτουν μάλιστα συγγενείς των δυο γυναικών, ο  59χρονος τις άφηνε έγκυες με σκοπό στη συνέχεια να πουλήσει τα παιδιά που θα έφερναν στον κόσμο. Σύμφωνα με τον αδερφό τους είχε στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη με τη συνεργασία γνωστής δικηγόρου η οποία είχε αναλάβει να βρίσκει ζευγάρια που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά.

"Η κόρη της αδερφής μου που είναι σήμερα 30 ετών ήταν η μόνη που δεν πουλήθηκε καθώς κανένα ζευγάρι Ελλήνων δεν την ήθελε γιατί είχε διαφορετικό χρώμα ματιών. Ολα τα άλλα παιδιά της δεν τα είδε ποτέ. Πολλές φορές προσπάθησε να σωσει τα βρέφη και να γλιτώσει απο την κόλαση αλλα εκείνος (ο δράστης ) πάντα την εντόπιζε και ως τιμωρία την κρέμαγε σε δέντρα και τις έσπαγε τα χέρια και τα πόδια", λεει συγκλονισμένος ο αδερφός των θυμάτων στην αλβανική τηλεόραση top channel .

Σύμφωνα με την αδερφή των δυο άτυχων γυναικών, ο δολοφόνος δεν βρέθηκε στην Ελλάδα μόνο με τα δύο θύματα, αλλά και με τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να συναίνεσε στην «πώληση» και δικού τους μωρού καθώς έχτιζε βίλα στην Αλβανία και χρειαζόταν μερικά χρήματα!!!!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος μπήκε με καλάζνικοφ στο διαμέρισμα μίας εκ των αδελφών, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του ανηψιού του για να ανοίξει την πόρτα. Οι δυο αδερφές είχαν αποκαλύψει το μαρτύριό τους στα υπόλοιπα αδέρφια τους και ετοιμάζονταν να κάνουν καταγγελία στις αρχές. Ο δράστης σαν το ήξερε ,παραμονή πρωτοχρονιάς εισέβαλλε στο σπίτι των γυναικών με καλασνικοφ και τις εκτέλεσε .

Λίγες ώρες αργότερα οι αρχές τον εντόπισαν , τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη φυλακή.



Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

20 Απριλίου 2024
Επιμορφωτικό σεμινάριο με τη μορφή βιωματικού εργαστηρίου και με θέμα την παράδοση και τον παραδοσια...
19 Απριλίου 2024
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των διπλωματικών και προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό για ...
13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
08 Απριλίου 2024
Σείστηκε η Βοστώνη από την παρέλαση των τριών γενεών της Νέας Αγγλίας στην σημαιοστολισμένη Οδό Boyl...
19 Απριλίου 2024
Πέρασαν 30 χρόνια από την 18η Απριλίου 1994, εκείνη την πιο «μαύρη νύχτα» στα χρονικά της μεταπολίτε...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...