ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

Διπλή δολοφονία στην Αλβανία "αποκαλύπτει" εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα από δέκα βρέφη  φέρεται να έχει πουλήσει σε ζευγάρια Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη ο δράστης του διπλού  φονικού στην Αλβανία. Αυτό καταγγέλλει ο αδερφός της μιας εκ των δυο εκδιδόμενων γυναικών που γάζωσε με το καλάσνικοφ ο 59χρονος .

Τα δυο θύματα ήταν αδερφές, η Χριστίνα και η Ζανέτ ήταν για χρόνια θύματα Trafficking. Ο δολοφόνος είχε συνάψει δεσμό με τη μια και αργότερα άρχισε να την εκδίδει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ενώ λίγα χρόνια μετά , έκλεψε και την 15χρονη τότε αδερφή της και την ώθησε κι εκέινη στην πορνεία. Οι δυο γυναίκες ζούσα για περισσότερο από 20 χρόνια έναν απίστευτο εφιάλτη στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα στην Θεσσαλονίκη.

Όπως  αποκαλύπτουν μάλιστα συγγενείς των δυο γυναικών, ο  59χρονος τις άφηνε έγκυες με σκοπό στη συνέχεια να πουλήσει τα παιδιά που θα έφερναν στον κόσμο. Σύμφωνα με τον αδερφό τους είχε στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη με τη συνεργασία γνωστής δικηγόρου η οποία είχε αναλάβει να βρίσκει ζευγάρια που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά.

"Η κόρη της αδερφής μου που είναι σήμερα 30 ετών ήταν η μόνη που δεν πουλήθηκε καθώς κανένα ζευγάρι Ελλήνων δεν την ήθελε γιατί είχε διαφορετικό χρώμα ματιών. Ολα τα άλλα παιδιά της δεν τα είδε ποτέ. Πολλές φορές προσπάθησε να σωσει τα βρέφη και να γλιτώσει απο την κόλαση αλλα εκείνος (ο δράστης ) πάντα την εντόπιζε και ως τιμωρία την κρέμαγε σε δέντρα και τις έσπαγε τα χέρια και τα πόδια", λεει συγκλονισμένος ο αδερφός των θυμάτων στην αλβανική τηλεόραση top channel .

Σύμφωνα με την αδερφή των δυο άτυχων γυναικών, ο δολοφόνος δεν βρέθηκε στην Ελλάδα μόνο με τα δύο θύματα, αλλά και με τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να συναίνεσε στην «πώληση» και δικού τους μωρού καθώς έχτιζε βίλα στην Αλβανία και χρειαζόταν μερικά χρήματα!!!!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος μπήκε με καλάζνικοφ στο διαμέρισμα μίας εκ των αδελφών, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του ανηψιού του για να ανοίξει την πόρτα. Οι δυο αδερφές είχαν αποκαλύψει το μαρτύριό τους στα υπόλοιπα αδέρφια τους και ετοιμάζονταν να κάνουν καταγγελία στις αρχές. Ο δράστης σαν το ήξερε ,παραμονή πρωτοχρονιάς εισέβαλλε στο σπίτι των γυναικών με καλασνικοφ και τις εκτέλεσε .

Λίγες ώρες αργότερα οι αρχές τον εντόπισαν , τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη φυλακή.Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

18 Μαρτίου 2023
Κλίμα αισιοδοξίας στις τάξεις της Επιτροπής Παρέλασης έφεραν οι εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας, ...
16 Μαρτίου 2023
Tον Ελληνορθόδοξο Iερό Ναό των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στο Μόντρεαλ, επισκέφθηκε ο υπουργός Εξ...
14 Μαρτίου 2023
Την καθιερωμένη ανοικτή εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας θα διοργανώσει...
25 Μαρτίου 2023
Σήμερα η Εθνική μας Εορτή. Η μέρα της παλιγγενεσίας. Όλη η Ελλάδα στο πόδι. Όλοι οι Έλληνες γιορτάζο...
21 Μαρτίου 2023
Ήταν Κυριακή 2 Αυγούστου 1992 όταν στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας ...
12 Μαρτίου 2023
Μετά την δημοφιλή εκπομπή Happy traveler του Ευτύχη Μπλέτσα, που παρέλασε και πρόβαλε ένα μεγάλο μέρ...
26 Φεβρουαρίου 2023
Η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία αποτέλεσε το κεντρικό ίσως ζήτημα γύρω από το οποίο περιστράφηκαν...