Με έκπληξη παρακολουθήσαμε το δελτίο τύπου του Δήμου Δρόπολης σχετικά με τη δημοσίευση του άρθρου με τίτλο «Η αλβανοποίηση του μειονοτικού χωριού Ραντάντες με την ευλογία του Δήμου Δρόπολης σε δίγλωσση πινακίδα»

Αν καθίσει κάνεις και δει πιο βαθιά την συγκεκριμένη ανακοίνωση, θα συμπεράνει ότι ο δήμαρχος κ. Τόλης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε μια «κατάσταση ταραχής και φόβου» για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ως συντάκτες του dropolinews.gr ξεκαθαρίζουμε, η ιστοσελίδα μας είναι μέσο ανεξάρτητης ενημέρωσης και οφείλουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και να τα καταγγέλλουμε δημοσίως. Τα σχόλια σας περί μικρό πολιτικής και φλυαρίας, σας τα επιστρέφουμε πίσω με την επισήμανση δεν εξυπηρετούμε πολιτικά συμφέροντα.

Άλλωστε σε μια ελεύθερη Δημοκρατία και ειδικά στην πολιτική πρέπει να μάθετε, να δέχεστε κριτική και να παραδέχεστε τα λάθη σας. Απεμπολήστε από πάνω σας τις αντιλήψεις του κουμμουνισμού και εμπλουτίστε τις γνώσεις σας με φιλελεύθερες ιδέες. Ο δήμος ανήκει στον λαό της Δρόπολης.

Είμαστε χαρούμενοι που με την συγκεκριμένη δημοσίευση διορθώσατε το λάθος σας, έστω και με προσωρινό τρόπο την πινακίδα και ας ισχυρίζεστε άλλα. (Επισημαίνουμε για το τυπικό της υπόθεσης η ελληνική γραφή είναι Ραντάντες όπως Τεριαχάτες και Βουλιαράτες).

Ακόμα κάνατε αναφορά σε έργα και ειδικά για τον δρόμο που κατασκευάστηκε για την Παναγία της Επισκοπής, κάτι που δεν αναφέραμε εμείς.

Αν θέλετε ο κόσμος να μάθει την αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο έργο έχει έρθει από τον προηγούμενο δήμαρχο μέσω του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA "ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 2014-2020" και στην συνεργασία που είχε με τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη της Άρτας.

Όπως γνωρίζουμε όλα τα έργα χρειάζονται και μια περίοδο ωρίμανσης, και ως νυν δημοτική αρχή (εκλεγμένη με μη δημοκρατικό τρόπο) έπρεπε αναγκαστικά να υλοποιήσετε το συγκεκριμένο έργο όπως και άλλα μεγάλα έργα στο Δήμο Δρόπολης που έχουν την υπογραφή της πρώην Δημοτικής Αρχής.

Ενδεικτικά παραθέτουμε και δημοσιεύματα του Ηπειρώτικου Τύπου (πατήστε ΕΔΩ )

Ελπίζουμε να κατατοπίσαμε τους αναγνώστες – Η ενημέρωση συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας.