Η Επιτροπή Συνταξιούχων και Ασφαλισμένων Βορειοηπειρωτών, συνεχίζει τις προσπάθειες για την ακύρωση της άδικης ρύθμισης της ασφαλιστικής νομοθεσίας που παράνομα στερεί από τους Βορειοηπειρώτες το δικαίωμα σύνταξης.

Η επιτροπή Συνταξιούχων και Ασφαλισμένων Βορειοηπειρωτών συνεχίζει τον αγώνα της, καθώς δεκάδες Βορειοηπειρώτες συνεχίζουν να λαμβάνουν μειωμένες συντάξεις.

Την δεκαετία του 90' που ξεκινήσαμε με σίγουρα βήματα, ήταν το ποιο ωραίο όνειρο της ζωής μας. Ένα όνειρο για μια πιο ανθρώπινη, μια κρατική μηχανή με δικαιοσύνη και αγάπη, μακριά από κάθε είδους ρατσισμό και απάτες.

Εδώ και σχεδόν δυο χρόνια με ανεφάρμοστες υποσχέσεις, η Επιτροπή Ασφαλισμένων Συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών οδοιπορεί και καθώς περνάνε oι μέρες νιώθει πίκρα, πόνο, οργή και αγανάκτηση. Παρόλα αυτά ελπίζουμε και θα τα καταφέρουμε!

Θα πρέπει να βρούμε την δύναμη να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί:


ΟΧΙ άλλες ρατσιστικές διακρίσεις
ΟΧΙ άλλη περιθωριοποίηση των μελών της κοινότητάς μας
ΟΧΙ στην άνιση μεταχείριση
ΟΧΙ στις ανισότητες

Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το ΨΗΦΙΣΜΑ διαμαρτυρίας των απανταχού Βορειοηπειρωτών για την κατάργηση του άδικου προς όλους τους Βορειοηπειρώτες νόμου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό. Μέσω του ψηφίσματος προσδοκούμε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε τους πάντες στέλνοντας ταυτοχρόνως και ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι στην προσπάθεια να διευκολύνει το έργο μας, με μια οικειοθελή και εξαιρετική παρέμβαση, η Αδελφότητα Τσαουσιωτών προτείνει για όλα τα χωριά της περιοχής του Βούρκου και όχι μόνο, να ψηφίζουν στο ειδικό διαμορφωμένο site της ''Αδελφότητας Τσαουσιωτών Άγιος Βασίλειος'': totsaousi.gr

Πιστεύουμε ακράδαντα πως με αυτόν τον τρόπο θα διευκολυνθούν όλοι στην διαδικασία απογραφής. Τα ονόματα που έχουν καταγραφεί έως τώρα σε Α4 , θα μπορούν να περαστούν στο site αυτό και από δω και στο εξής ο καθένας να ψηφίσει ατομικά ή και ομαδικά.

Τα 24 χωριά που μπορούν να ψηφίσουν στο site των Τσαουσιωτών είναι τα εξής:
Βρομερό, Καραχάτζη, Φοινίκι, Μεσοπόταμος, Κώσταρι, Κρανιά, Μαραφέντι, Ντερμήση, Λειβαδιά, Δρόβιανη, Μεμόραχη, Λίβενα, Τρέμουλη, Καλύβια του Σούση, Καλύβια του Πασά, Κουλουρίτσα, Γέρμα, Χάλιο, Πλάκα, Καινούριο, Νεοχώρι, Αλίκο, Τσούκα, Τσαούση.

Σας ενημερώνουμε πως σύντομα θα αναρτηθούν και θα προστεθούν και τα υπόλοιπα χωριά του Βούρκου, σε σύνολο 57.

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡIΑ ΣΑΣ Η ΦΩΝH ΜΑΣ!
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση.
Επιτροπή Ασφαλισμένων και Συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών
Αθήνα, 29/12/2020

Με εκτίμηση,
Ταμπάκος Λεονάρδος
Πρόεδρος Ασφαλισμένων Συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών
Κιν: 699 3955993
email:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.