Οργή στην Αλβανία: «Ο Ράμα παρέδωσε την χώρα στην Τουρκία»!

erdogan-rama_1-750x375

Η συμφωνία με την βρώμικη εταιρεία Sadat και η αφωνία της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα αποφάσισε να παραδώσει τον έλεγχο ολόκληρης της αλβανικής επικράτειας στην Τουρκία, αμφισβητώντας την Εθνική Ασφάλεια, σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα.


Η σκοτεινή εταιρεία «Sadat» ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί τον μοχλό της οθωμανικής επέκτασης της Τουρκίας του Ερντογάν. Κυρία δραστηριότητα της είναι να εκπαιδεύει μισθοφόρους που χρησιμοποιούνται από τον Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσει μια ισλαμική υπερδύναμη. Είναι το εργαλείο του Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσει τον περιβόητο στρατό του Ισλάμ που έχει εξαγγείλει. Είναι όμως και η δολοφονική μηχανή που ενισχύει τις τουρκικές εισβολές σε γειτονικά κράτη και στην Λιβύη.

Η αποστολή της εταιρείας είναι η εξής: «Να αποτρέψει την Τουρκία να εξαρτάται από τα δυτικά ιμπεριαλιστικά κράτη».

Η έρευνα αναφέρει ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται σε χώρες όπως η Συρία, η Λιβύη, η Τυνησία, η Σομαλία, η Αιθιοπία, το Κατάρ, η Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο και η Αλβανία. Μιλάμε λοιπόν για μία απειλή κατά της Ελλάδας, αφού η εταιρεία που αποτελεί προπέτασμα των δολοφονικών επιχειρήσεων και της τουρκικής εισβολής σε όλες αυτές τις χώρες, τώρα έρχεται στα βόρεια σύνορα μας δημιουργώντας ένα ακόμα μέτωπο.

Το εξωφρενικό είναι ότι αντιδρούν οι ίδιοι οι αλβανοί με αυτή την εξέλιξη που μετατρέπει την χώρα σε υπόδουλο προτεκτοράτο της Τουρκίας, ενώ η ελληνική πλευρά δεν έχει αρθρώσει λέξη! Παρά το γεγονός ότι η ενταξιακή πορεία της Αλβανίας θα έπρεπε να αποτελέσει τροχοπέδη για μία τέτοια εγκληματική συμφωνία, που συνιστά απειλή όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Φανταστείτε την συγκεκριμένη εταιρεία να δημιουργήσει σφηκοφωλιές εκπαίδευσης ισλαμιστών στην Αλβανία, οι οποίοι όμως θα μπορούν να διαχέονται σε ολόκληρη την Ευρώπη αφού πλέον η Αλβανία θα είναι ισότιμο μέλος της ευρωπαΐκής ένωσης.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Άγκυρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι μέσω της Τουρκίας θα κατασκευαστεί ένα σύστημα ελέγχου για το έδαφος της χώρας με υπερ-ευφυή αεροσκάφη.

Σύμφωνα με το global News, λεπτομέρειες σχετικά με το έργο, το οποίο έθεσε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια της χώρας, δόθηκαν από την Υπουργό Υποδομών και Ενέργειας, Μπρλίντα Μπαλούκου, η οποία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης δήλωσε ότι η περιοχή θα ελέγχεται από drone και κάμερες που θα βρίσκονται παντού.

Εν τω μεταξύ, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι ο Ερντογάν έχει δημιουργήσει έναν «σκιώδη στρατό» που λειτουργεί στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την έρευνα της πύλης T-0nline, είναι μια μισθοφορική εταιρεία που εκτελεί διάφορες επιχειρήσεις και πωλεί εξοπλισμούς σε ξένες χώρες.

πηγη:newsbreak.gr

Το αμερικανικό υγροποιημένο φυσικό αέριο πείθει τη...
Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη διατήρηση των ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://dropolinews.gr/

23 Ιουλίου 2021
Ύστερα από πολύ μόχθο και μεγάλη ικανοποίηση, με κύρια όπλα την Παιδεία και το Λόγο, οι Αρχαίοι Έλλη...
20 Ιουλίου 2021
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν σκέφτεται να θέσει ως υποψήφιο για πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα τον ομογενή Γιώ...
05 Ιουλίου 2021
Σενάρια ἀποχωρήσεως Βαρθολομαίου μετά τήν συμπλήρωση 30 ἐτῶν στόν θρόνο – Ὄνειρό του ἡ ἐπαναλειτουργ...
03 Ιουλίου 2021
Με ραγδαία ταχύτητα εξαπλώνεται και σε άλλες περιοχές η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην κοινότ...
26 Ιουλίου 2021
Οι Ηπειρώτες στα δύστυχα χρόνια της δουλείας ταξίδευαν στην Βαλκανική Χερσόνησο, στη Βλαχιά, στην Κω...
18 Ιουλίου 2021
BBC: Στρατιωτική βάση στά Κατεχόμενα ἀνακοινώνει ὁ Ἐρντογάν στίς 20 Ἰουλίου Γράφει ὁ Βύρων Γ. Πολύδω...
17 Ιουλίου 2021
Προβληματισμό ως και ερωτηματικά προκαλεί η συνεχώς ενισχυόμενη συνεργασία των Τιράνων με την Αγκυρα...
16 Ιουλίου 2021
Ήταν οι προσπάθειες και ο αγώνας που έδωσε η οργάνωση της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ», αλλά ήταν και η κινητοποί...