Ο Δήμαρχος Δρόπολης με πρακτικές α λα Ερντογάν εξαναγκάζει τους Βορειοηπειρώτες υπαλλήλους που εργάζονται στο Δήμο να παρευρεθούν στην κεντρική ομιλία του Ανθέλληνα Αλβανού πρωθυπουργού που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Αργυρόκαστρο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, έχει φτάσει στο σημείο να αφήνει υπονοούμενα ότι όσοι δεν παρευρεθούν στις κομματικές ομιλίες του Σοσιαλιστικού κόμματος που πραγματοποιούν οι υποψήφιοι του στην Ελληνική Μειονότητα κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους.

Ο εκλεγμένος με "αμφισβητούμενο" δημοκρατικό τρόπο Δήμαρχος της Δρόπολης , Δημήτρης Τόλης από ότι φαίνεται εδώ και καιρό ακολουθεί πιστά τις εντολές του Έντι Ράμα που κάθε άλλο θυμίζουν πρακτικές του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Αλήθεια από πότε σε μια δημοκρατική χώρα ο Δήμαρχος λαμβάνει μέρος σε προεκλογικές εκστρατείες βουλευτικών εκλογών;

Οι κάτοικοι της Ελληνικής Μειονότητας καταγγέλλουν ότι Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι πολλές φορές ξεπερνούν τα «δημοκρατικά όρια» εν όψει των βουλευτικών εκλογών και έχουν μετατρέψει την Δρόπολη σε «Μπανανία».

Σε μια Δημοκρατική χώρα και πόσο μάλλον σε μια περιοχή όπως η Δρόπολη στην οποία κατοικούν μόνον Γηγενείς Έλληνες έχουν κάθε δικαίωμα να ψηφίσουν δημοκρατικά χωρίς εκφοβισμούς.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα και από ότι φαίνεται η διοίκηση του Δήμου έχει επιλέξει την «Δημοκρατία α λα Ερντογάν - Ράμα»