Σε έναν διαφορετικό εορτασμό υπό το φόβο εξάπλωσης του Κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε το τελετουργικό της κατάθεσης στεφάνων στην κεντρική Πλατεία Ηρώων στην Ηλιούπολη, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας ο Επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» κ. Ανδρέας Κούρτης κατέθεσε στεφάνι αποτίοντας φόρο τιμής και μνήμης στους αγωνιστές του '21 και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους του Έλληνες και τους άλλους παρευρισκόμενους, στην πιο ουσιαστική ευχή που μπορεί να δώσει κανείς τις ημέρες αυτές.

«Η σημερινή επέτειος είναι μία ημέρα μνήμης, απολογισμού, απόδοσης τιμών και υπερηφάνειας. Η γιορτή των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης για την Ανεξαρτησία και την Ελευθερία μας θυμίζει ότι η ελευθερία κερδίζεται με σκληρούς αγώνες και θυσίες. Η πανδημία μας υπενθυμίζει πως κανείς δεν είναι μόνος, αλλά όλοι μαζί βρισκόμαστε στην ίδια θέση και μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Εύχομαι του χρόνου, όταν αυτή η περιπέτεια θα είναι παρελθόν, να γιορτάσουμε υπερήφανοι την εθνική μας επέτειο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Επικεφαλής της παράταξης κ. Κούρτης.