Η «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ένταξη 11 επιπλέον Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ) στο Πρόγραμμα «Ενίσχυσης Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Αττική» της Περιφέρειας Αττικής. Το πρόγραμμα από τα 200 εκατ. ευρώ αυξήθηκε στα 250 εκατ. ευρώ, με το επιπλέον ποσό να προορίζεται για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 0-9 υπαλλήλους και αυτοαπασχολούμενων.

Έπειτα από τις συναντήσεις του Επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Συμμαχίας για την Αττική» κ. Ανδρέα Κούρτη με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών Καπνοπωλών Περιπτερούχων Αθήνας κ. Θεόδωρο Μάλλιο, δικαιώθηκαν οι προσπάθειες της ΑΣΑ για την αύξηση του προβλεπόμενου ποσού και για την στήριξη περισσότερων δικαιούχων. Μεταξύ των ΚΑΔ που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα, περιλαμβάνονται πλέον οι ασφαλιστές, οι επιχειρήσεις franchise και τα περίπτερα.

Επιπλέον, παρατείνεται μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου,η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, ύψους 250 εκατ. ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.

Η «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική»

Ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την πολύτιμη συνδρομή τους στην προσπάθεια στήριξης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας λόγω της πανδημίας του COVID-19 και ευελπιστεί σε μια εποικοδομητική και αγαστή συνεργασία που θα συμβάλει στην μελλοντική υλοποίηση των επιδιωκόμενων κοινών μας στόχων.

Η «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική»

Συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα πως βρίσκεστε δίπλα στους συμπολίτες της και δίπλα σε όλους τους πληττόμενους αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο για τη χώρα μας λόγω της υγειονομικής κρίσης, και ευελπιστεί στην γρήγορη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.