Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ελληνικού Σχολείου "΄Ομηρος Χιμάρας" με ιδιαίτερη χαρά εκφράζουμε τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μας για τη σημαντική δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού που προσέφερε στο σχολείο μας η "ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ", Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού.

Ο εξοπλισμός αποτελείται από δώδεκα Ηλεκτρονικούς Επιτραπέζιους Υπολογιστές (LAPTOP), τρεις διαδραστικούς πίνακες, ένα φωτοτυπικό μηχάνημα και των χρωμάτων του (TONER), ένα μηχάνημα σαρωτή εγγράφων και τέσσερα σετ μικροφώνων. Η σημαντική αυτή δωρεά ενίσχυσε την τεχνολογική υποδομή του σχολείου μας, ώστε το διδακτικό και εκπαιδευτικό μας έργο να αναβαθμιστεί, ενσωματώνοντας με τον πιο σύγχρονο τρόπο την τεχνολογία σε αυτό.

Η γενναιόδωρη αυτή προσφορά είναι μια ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης προς την εκπαιδευτική κοινότητα της Χιμάρας, αλλά και προς την Ελληνική Παιδεία γενικότερα. Μια πράξη που αναγνωρίζει τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ευαισθησίας προς τη νέα γενιά που δοκιμάζεται και το ελπιδοφόρο μέλλον που αυτή φέρει στους ώμους της.

πηγη:omiros-himaras.blogspot.com