ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

ΕΥΓΕ Χρήστο!

148455292_259894925500429_905167766274235082_n

Ανακοίνωση της  "Ανεξάρτητης Συμμαχίας για την Αττική"

ΕΥΓΕ Χρήστο!

Για ακόμη μια φορά ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Χρήστος Μάστορας, μας έκανε υπερήφανους και τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!

Το πιο επιτυχημένο μουσικό συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας, οι «Μέλισσες», ανέβηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μας παρουσίασαν χθες ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις. Ο Χρήστος Μάστορας μας καθήλωσε μπροστά στους δέκτες της τηλεόρασης, με την εξαιρετική ερμηνεία του. Εκεί συνάντησαν πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες, αλλά υποδέχτηκαν με χαρά και την Κομπανία Βέρδη που έρχεται από τη Δερόπολη, τον τόπο καταγωγής του Χρήστου Μάστορα και μας ταξιδεψαν στους ήχους της ηπειρώτικης παραδοσιακής μουσικής.

Η Κομπανία αυτοσχεδίασε στο «Μοιρολόι», ερμήνευσε με τον δικό της τρόπο το «Καίγομαι και σιγολιώνω», το «Γιάννη μου» και το «Στης Δερόπολης τον κάμπο».

«Κάναμε ένα ταξίδι στο χωροχρόνο και μεταφερθήκαμε στις ρίζες μας στην Ήπειρο και στην παράδοσή μας. Τα ηπειρώτικα αποτελούν τα πρώτα μου ακούσματα. Είναι χαραγμένα στο DNA μου με τη φωνή του παππού Χρήστου και της γιαγιάς Αμαλίας. Μαζί μας σήμερα η κοσμογυρισμένη Κομπανία Βέρδη, ένα μουσικό σύνολο που τιμά τη δημοτική μας μουσική. Αισθάνομαι υπερήφανος που καταγόμαστε από τον ίδιο τόπο, τη Δερόπολη. Χαίρομαι τόσο πολύ που είστε εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος μας ερμηνευτής.

Όλοι οι Βορειοηπειρώτες και όλες οι Βορειοηπειρώτισσες είμαστε συγκινημένοι και υπερήφανοι για εσένα. Είσαι ένας σπουδαίος και ταλαντούχος Καλλιτέχνης που με τη διακριτικότητα, την ευγένεια, την ευαισθησία και τη δύναμη των μελωδιών σου, διαδραματίζεις καθοριστικό ρόλο στη μουσική σκηνή της Ελλάδας. Από την έναρξη της καριέρας σου μέχρι σήμερα κάνεις υπερήφανη την Ελλάδα και υπερήφανους όλους τους Βορειοηπειρώτες. Η συμβολή σου στην ελληνική μουσική είναι ανεκτίμητη.

ΕΥΓΕ, Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

13 Απριλίου 2024
Η δυνατή βροχή δεν πτόησε το Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και τους παρευρισκόμενους στις...
08 Απριλίου 2024
Σείστηκε η Βοστώνη από την παρέλαση των τριών γενεών της Νέας Αγγλίας στην σημαιοστολισμένη Οδό Boyl...
05 Απριλίου 2024
Με λαμπρότητα επέστρεψε στον Λευκό Οίκο η ετήσια δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Π...
04 Απριλίου 2024
Εγκάρδια και εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ο Σ...
04 Απριλίου 2024
 Με τις βαλίτσες στο χέρι χιλιάδες απογοητευμένοι Χειμαρριώτες – «Η Ελλάδα μάς εγκαταλείπει» Η ...
31 Μαρτίου 2024
Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε εκτός των τειχών, μακριά από την πατρίδα σε μέρη που ερ...
25 Μαρτίου 2024
Αιώνες ολόκληρους οι λαοί της Βαλκανικής Χερσονήσου στέναζαν κάτω από την τυραννική και βάρβαρη κυρι...
25 Μαρτίου 2024
Προσπερνώ αν η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη ικανοποιεί τις εκλογικές ανάγκες της Νέας Δημοκρατίας...