Διπλή δολοφονία στην Αλβανία "αποκαλύπτει" εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα από δέκα βρέφη  φέρεται να έχει πουλήσει σε ζευγάρια Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη ο δράστης του διπλού  φονικού στην Αλβανία. Αυτό καταγγέλλει ο αδερφός της μιας εκ των δυο εκδιδόμενων γυναικών που γάζωσε με το καλάσνικοφ ο 59χρονος .

Τα δυο θύματα ήταν αδερφές, η Χριστίνα και η Ζανέτ ήταν για χρόνια θύματα Trafficking. Ο δολοφόνος είχε συνάψει δεσμό με τη μια και αργότερα άρχισε να την εκδίδει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ενώ λίγα χρόνια μετά , έκλεψε και την 15χρονη τότε αδερφή της και την ώθησε κι εκέινη στην πορνεία. Οι δυο γυναίκες ζούσα για περισσότερο από 20 χρόνια έναν απίστευτο εφιάλτη στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα στην Θεσσαλονίκη.

Όπως  αποκαλύπτουν μάλιστα συγγενείς των δυο γυναικών, ο  59χρονος τις άφηνε έγκυες με σκοπό στη συνέχεια να πουλήσει τα παιδιά που θα έφερναν στον κόσμο. Σύμφωνα με τον αδερφό τους είχε στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη με τη συνεργασία γνωστής δικηγόρου η οποία είχε αναλάβει να βρίσκει ζευγάρια που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά.

"Η κόρη της αδερφής μου που είναι σήμερα 30 ετών ήταν η μόνη που δεν πουλήθηκε καθώς κανένα ζευγάρι Ελλήνων δεν την ήθελε γιατί είχε διαφορετικό χρώμα ματιών. Ολα τα άλλα παιδιά της δεν τα είδε ποτέ. Πολλές φορές προσπάθησε να σωσει τα βρέφη και να γλιτώσει απο την κόλαση αλλα εκείνος (ο δράστης ) πάντα την εντόπιζε και ως τιμωρία την κρέμαγε σε δέντρα και τις έσπαγε τα χέρια και τα πόδια", λεει συγκλονισμένος ο αδερφός των θυμάτων στην αλβανική τηλεόραση top channel .

Σύμφωνα με την αδερφή των δυο άτυχων γυναικών, ο δολοφόνος δεν βρέθηκε στην Ελλάδα μόνο με τα δύο θύματα, αλλά και με τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να συναίνεσε στην «πώληση» και δικού τους μωρού καθώς έχτιζε βίλα στην Αλβανία και χρειαζόταν μερικά χρήματα!!!!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος μπήκε με καλάζνικοφ στο διαμέρισμα μίας εκ των αδελφών, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του ανηψιού του για να ανοίξει την πόρτα. Οι δυο αδερφές είχαν αποκαλύψει το μαρτύριό τους στα υπόλοιπα αδέρφια τους και ετοιμάζονταν να κάνουν καταγγελία στις αρχές. Ο δράστης σαν το ήξερε ,παραμονή πρωτοχρονιάς εισέβαλλε στο σπίτι των γυναικών με καλασνικοφ και τις εκτέλεσε .

Λίγες ώρες αργότερα οι αρχές τον εντόπισαν , τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη φυλακή.


Κάλαντα των Φώτων στη Βόρειο Ήπειρο
Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια - Ράμα για τις πρόσφ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://dropolinews.gr/

25 Σεπτεμβρίου 2021
Απλοποιείται, από το νέο έτος, η διαδικασία καταχώρησης ληξιαρχικών πράξεων Ελλήνων πολιτών στο εξωτ...
25 Σεπτεμβρίου 2021
Επίθεση εναντίον του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκ...
24 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφ...
24 Σεπτεμβρίου 2021
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ευπατρίδης και συνάμα ακαταμάχητος αγωνιστής για το Βορειοηπειρωτικό Σταύρος Ζαφείρης τ...
26 Σεπτεμβρίου 2021
Μία νέα συμμαχία με τα αρχικά AUKUS (A=Αυστραλία, UK=Ηνωμένο Βασίλειο, US=Ηνωμένες Πολιτείες της Αμε...
26 Σεπτεμβρίου 2021
Προ ημερών (16/9) δημοσιεύθηκε στον «Π.Λ.» ένα θέμα που αφορά το Ίδρυμα Βορειοηπειρωτικών Ερευνών κα...
25 Σεπτεμβρίου 2021
Η Τουρκία απαγάγει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό αντικαθεστωτικούς. Ωστόσο, η Άγκυρα δεν έχει τίποτα ...
22 Σεπτεμβρίου 2021
Η καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ με την καταληκτική της επίσκεψη στο Βελιγράδι και στα Τίρανα θέλησε να υ...