Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά και δύσκολα για όλους μας, λόγω της γενικής απαγόρευσης και των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης του Κορωνοϊού. Οι ηλικιωμένοι στα χωριά της Βορείου Ηπείρου που κάθε Χριστούγεννα αναμένουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους από την Ελλάδα για να γιορτάσουν μαζί τις γιορτές, φέτος θα το περάσουν μόνοι χωρίς τα γλέντια που έστηναν με τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους.

Ο Σύλλογος «Εστία Δερόπολης», δείχνοντάς για πολλοστή φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, σε συνεργασία με τον Δήμο Δερόπολης θα βρεθεί σε όποιο σημείο χρειαστεί για να προσφέρει την βοήθειά του για να φέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων και την Χριστουγεννιάτικη ζεστασιά στα σπίτια των ηλικιωμένων και όσων το έχουν ανάγκη.

Η «Ανεξάρτητη Συμμαχία για τη Αττική» 

Συγχαίρει τον σύλλογο «Εστία Δεροπολης» και την Πρόεδρο κα. Όλγα Παππά – Παγούνα, για τη προσπάθεια αυτή αλλά και για τη συμβολή του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια να παρέχει την βοήθειά του στην βελτίωση της ζωής των ορφανών παιδιών, των παιδιών που πάσχουν από κάποια ασθένεια, των παιδιών μονογονεϊκής οικογένειας, των παιδιών που μεγαλώνουν σε οικογένειες με προβλήματα αλλά και τη ποικιλότροπη στήριξή του στους ηλικιωμένους τόσο στη Δερόπολη όσο και σε ολόκληρη την επικράτεια της Δημοκρατίας της Αλβανίας.

Ας βάλουμε όλοι μας ένα λιθαράκι σε αυτήν την προσπάθεια.

Η «Ανεξάρτητη Συμμαχία για τη Αττική» 

Ευχαριστεί θερμά τον δημοσιογράφο κ. Στέργιο Καλόγηρο και το πατριωτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης ''ΒΕΡΓΙΝΑ'' ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για την ανάδειξη της προσπάθειας αλλά και για την πραγματική συμπαράστασή στα προβλήματα της Βορειοηπειρωτικής κοινότητάς μας.

Παρακολουθείστε απόσπασμα από την αποψινή εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με τον δημοσιογράφο κ. Στέργιο Καλόγηρο και την πρόεδρο του συλλόγου κα. Ολγα Παππά-Παγουνα

Παρατίθενται οι κάρτες με τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα στοιχεία επικοινωνίας του συλλόγου «Εστία Δερόπολης»