Απογοήτευση των Σοσιαλιστών Δρόπολης - O ανθέλληνας Έντι Ράμα αγνόησε τους υποψήφιους βουλευτές του στην Δρόπολη

Σήμερα στην κεντρική ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού στο Αργυρόκαστρο παρατηρήσαμε ότι δεν δόθηκε ο λόγος στους υποψήφιους βουλευτές του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Δρόπολης. Δεν έγινε καν αναφορά στο όνομα τους…

Όσοι ασχολούνται με τις πολίτικες αναλύσεις στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής το θεωρούσαν δεδομένο ότι δεν θα τους δοθεί ο λόγος στην κεντρική του ομιλία πέραν της Μιρέλα Κουμπάρο και του Blendi Cuci.

Σε αντίθεση, στην ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού στη Δρόπολη έξω από την ιστορική εκκλησία της Παναγίας στην Επισκοπή εκεί μίλησε και η Mirela Kumbaro και Bledi Çuçi. Είναι προφανές ότι υπάρχει ένας ανθελληνικός διαχωρισμός εναντίων της Ελληνικής Μειονότητας από την Κυβέρνηση του Έντι Ράμα και τον ίδιο.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι Σοσιαλιστές της Δρόπολης ότι τα ανθελληνικά αισθήματα του Αλβανού είναι βαθιά και το απέδειξε για ακόμη φορά σήμερα και στους ιδίους.

Ζητάνε ψήφους από τους Δροπολίτες για να εκλέξουν Αλβανό βουλευτή

Σύμφωνα με τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα επιβεβαιώθηκε το σενάριο ότι ο Κώστας Γκάρος, η Άρτεμις Μάλο και ο Δήμαρχος Δρόπολης Δημήτρης Τόλης, ζητούν την ψήφο από τους Δροπολίτες για να εκλεγούν ο Bledi Çuçi και η Mirela Kumbaro οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την Εθνική Ελληνική Μειονότητα και την Δρόπολη. Δεδομένου ότι δεν θα εκλεγούν οι ίδιοι, προσπαθούν να βρουν μαξιλάρι σωτήριας στηρίζοντάς τους ανθέλληνες.

Η Δρόπολη πρέπει να έχει την δικιά της φωνή στην επόμενη Βουλή και στην επόμενη κυβέρνηση. Η μοναδική φωνή και ο μοναδικός εκπρόσωπος της Δρόπολης και που πρέπει να στηρίξουμε είναι ο Βαγγέλης Τάβος.